Ένα γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση πετσόκοψε όλη την ομοφοβία που ακόμα υπάρχει εκεί έξω

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης φίλησε τον συμπρωταγωνιστή του και μάς χάρισε ένα αισθαντικά υπέροχο φιλί. Ένα φιλί διαρκείας ανάμεσα σε δύο άνδρες.

Article featured image
Article featured image

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εποχή που ένα γκέι φιλί στην τηλεόραση προκαλούσε κακό πανικό, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι ένα γκέι φιλί στην ελληνική (ή κυπριακή) τηλεόραση εξακολουθεί να αποτελεί είδηση και να αναστατώνει τους ηθικολόγους κάθε λογής. Ευελπιστούμε ότι σε κάποια στιγμή, στο άμεσο μέλλον, τίποτε από τα πιο πάνω δεν θα συμβαίνει και ένα γκέι φιλί θα αντιμετωπίζεται όπως ένα οποιοδήποτε άλλο φιλί. Ως η έκφραση δηλαδή της αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων που γουστάρουν ο ένας τον άλλο.

Στο χθεσινό επεισόδιο των «Σερρών» του Γιώργου Καπουτζίδη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φίλησε τον συμπρωταγωνιστή του και μάς χάρισε ένα αισθαντικά υπέροχο φιλί. Ένα φιλί διαρκείας ανάμεσα σε δύο άνδρες. Και δεν υπήρχε τίποτα άβολο σε όλο αυτό. Υπήρχε μόνο πολλή αγάπη που έκλεισε επιδεικτικά το μάτι σε όλη την ομοφοβία που ακόμη υπάρχει εκεί έξω.



Στα του σεναρίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εμφανίστηκε στις «Σέρρες» ως ένας χωρισμένος πατέρας, που φτάνει στην πόλη για να συναντήσει την κόρη του, η οποία βρίσκεται εκεί και πρωταγωνιστεί στην τοπική θεατρική παράσταση. Eίναι καλεσμένος σε έναν γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού και εκεί δέχεται έντονο φλερτ από τον 30χρονο Ανδρέα. Σύντομα οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Μετά την προβολή της σκηνής, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν γράφοντας ότι ήταν το καλύτερο γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση ενώ κάποιος άλλος έγραψε πως με την προβολή της σκηνής, οι ομοφοβικοί κατάλαβαν ότι η κοινωνία τούς έχει ξεπεράσει.

Όπως και να έχει πάντως, «η αγάπη στο τέλος πάντα θα νικήσει». Και σε καμία αγάπη δεν χωράνε όροι, αστερίσκοι ή φύλα! Και σε όσους δεν αρέσει αυτό, μπορούν να αλλάξουν κανάλι, χωρίς να (μάς) ενοχλούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ