Κάτι (πολύ) μεγάλο έρχεται στην Πάφο

Και έρχεται για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και να μας προσφέρει μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες.

Κάτι (πολύ) μεγάλο έρχεται στην Πάφο

Και έρχεται για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και να μας προσφέρει μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες.

Article featured image
Article featured image

Τα τελευταία δύο χρόνια ένα κόκκινο λογότυπο έκανε την εμφάνισή του σε δύο κομβικές πόλεις της Κύπρου, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, φέρνοντας μαζί του πρωτοποριακά προϊόντα τεχνολογίας και μια πολύ ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Μιλάμε, φυσικά, για το λογότυπο του Κωτσόβολου, ο οποίος «κατέβηκε» στο νησί μας, τάραξε τα «νερά», έφερε αμέτρητες επιλογές, κορυφαίες προσφορές σε οικιακές συσκευές, ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, και κάπως έτσι, κέρδισε τις καρδιές μας.

Σε αυτό το σημείο, όμως, σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, καθώς ο Κωτσόβολος επεκτείνεται σε ακόμα μια πόλη της Κύπρου. Συγκεκριμένα, πέραν των υπερσύγχρονων καταστημάτων του σε Λεμεσό και Λευκωσία, το ηλεκτρονικό του κατάστημα kotsovolos.cy και το άρτια καταρτισμένο τηλεφωνικό του κέντρο, ένα νέο κατάστημα ανοίγει στην Πάφο, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Στα πλεονεκτήματα του καταστήματος, ο δωρεάν χώρος στάθμευσης που διαθέτει, καθώς και το γεγονός ότι το κατάστημα είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.

Κάτοικοι της επαρχίας Πάφου, μπορείτε να ενθουσιαστείτε ελεύθερα!

Βρες την αγαπημένη σου «γωνιά»


Η γκάμα προϊόντων του Κωτσόβολου είναι τεράστια, αφού στα καταστήματά του μπορείς, χωρίς υπερβολή, να βρεις ό,τι θέλεις. Μια από τις πιο αξιοσημείωτες συλλογές προϊόντων που διαθέτει, είναι εκείνη της Apple, για την οποία υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με όλα τα νέα προϊόντα και, φυσικά, με εκπαιδευμένους συμβούλους πωλήσεων, που μπορούν να σε βοηθήσουν να εντοπίσεις την ιδανική για σένα συσκευή.

kotso8.jpg



Μιλώντας για ειδικά διαμορφωμένους χώρους, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στη γωνιά gaming, το Here to Play. High end εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, πληκτρολόγια, mouse, μοχλοί και όλα τα συναφή σε περιμένουν να τα δεις από κοντά και να επιλέξεις εκείνα που σου ταιριάζουν, για να ζήσεις την απόλυτη gaming εμπειρία.

kotso6.jpg



Βέβαια, αν είσαι πιο house-oriented και τα πιο πάνω δεν είναι το «στοιχείο» σου, ο Κωτσόβολος φρόντισε να φτιάξει και για σένα την κατάλληλη γωνιά. Στο κατάστημά του μπορείς να σχεδιάσεις το σπίτι των ονείρων σου, με τις αμέτρητες οικιακές συσκευές που διαθέτει στον πρώτο όροφο, για να βρεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για το σπίτι σου, με top τεχνολογίες και premium αισθητική.

kotso3.jpg

kotso4.jpg


Η
τεχνολογία στο (έξυπνο) σπίτι σου


Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία καταλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με τις smart συσκευές να βρίσκονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας, κάνοντας ακόμα και τις πιο απλές δουλειές απλούστερες.


Στο κατάστημα του Κωτσόβολου έχεις την ευκαιρία να δεις τις πιο σύγχρονες smart συσκευές και να εξερευνήσεις τις δυνατότητές τους. Συγκεκριμένα, στο «Live and Interactive Smart Home Devices» corner μπορείς να δοκιμάσεις έξυπνες οικιακές συσκευές και να ανακαλύψεις σε πραγματικό χρόνο πώς είναι να ζεις και να απολαμβάνεις τη ζωή σε ένα smart home. Εύκολα, απλά και κυρίως έξυπνα!

kotso.jpg



Και αν είσαι από αυτούς που αναζητούν «πράσινους», εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, υπάρχει η κατάλληλη γωνιά για σένα, η γωνιά της ηλεκτροκίνησης, όπου μπορείς να επιλέξεις από τη μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων και πατινιών που διαθέτει το κατάστημα.

KGZ_4472 (002).jpg


Τεχνολογία
προσβάσιμη για όλους!


Στον Κωτσόβολο ο καταναλωτής βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης και ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζεται με απόλυτο σεβασμό, χωρίς καμία απολύτως διάκριση. Και αυτό και μόνο, δίνει στην εταιρεία ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς και τον απεριόριστο σεβασμό μας!

Η Κωτσόβολος, λοιπόν, έχοντας υψηλά στην agenda της την έννοια της «προσβασιμότητας», φροντίζει κάθε νέο κατάστημα που δημιουργεί να είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ, για μία καλύτερη ζωή, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Έτσι, και στο νέο κατάστημα της Πάφου, η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε όλοι να απολαμβάνουν την τεχνολογία… χωρίς εμπόδια. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι για τα άτομα με αναπηρίες και οι συνθήκες ευνοούν την εύκολη και ασφαλή μετακίνηση με αμαξίδιο εντός του καταστήματος. Θέλοντας επίσης, να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας σε όλους, διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι συνεχώς παρών, παρέχοντας τις γνώσεις και συμβουλές του για όλα τα προϊόντα με υποστηρικτικές τεχνολογίες για ΑμεΑ.

Σημείωσε, ακόμη, ότι η εταιρεία σκέφτεται και οικολογικά, δίνοντας τη δυνατότητα ανακύκλωσης των παλιών συσκευών δωρεάν στο ειδικό σημείο ανακύκλωσης εντός του καταστήματος. Η αγαπημένη μας «πράσινη» γωνιά!

kotsovolos2.jpg


Ταχύτητα
στις συναλλαγές και καινοτόμες υπηρεσίες


Ο Κωτσόβολος ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σου και γι’ αυτό φρόντισε να δημιουργήσει καινοτόμες υπηρεσίες που σου γλυτώνουν ώρα, κάνοντας τις συναλλαγές σου με ασφάλεια και πηγαίνοντας, παράλληλα, την αγοραστική εμπειρία σε άλλο level!

Το να περιμένεις στην ουρά του ταμείου δεν είναι πάντα ευχάριστο! Γι’ αυτό με τις μοναδικές υπηρεσίες και λύσεις που διαθέτει το κατάστημα, επιτυγχάνεται ταχύτητα στις συναλλαγές, καθώς δεν χρειάζεται να περάσεις από το ταμείο, μιας και οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια σύμβουλων πωλήσεων σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος. Επίσης, υπάρχουν τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να πληρώσεις με μετρητά εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται καν να περάσεις από το ταμείο ή να περιμένεις στην ουρά. Ναι, είναι όσο τέλειο ακούγεται!

kotso7.jpg



Μέσα στο κατάστημα του Κωτσόβολου, μπορείς επίσης, να βρεις κάτι εξίσου καινοτόμο και πολύ σημαντικό. Το «Service Point» με τη δυνατότητα Fix & Go είναι ένα σημείο επισκευών μέσα στο κατάστημα, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο αναλαμβάνει να επισκευάσει Laptops, Smartphones, Tablets και Desktop, μέσα σε μόνο μια ώρα!

Αν από την άλλη είσαι ο τύπος ανθρώπου που προτιμά να κάνει τις παραγγελίες του διαδικτυακά και να τις παραλαμβάνει από το κατάστημα, τότε τα σημεία «Quick Points» φτιάχτηκαν ειδικά για σένα, για να παραλάβεις ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά, τα προϊόντα των αγορών σου.

kotsofj.jpg


Ο
Κωτσόβολος σε περιμένει στο νέο του σπίτι


Το νέο κατάστημα του Κωτσόβολου σε περιμένει, λοιπόν, στην Πάφο από τις 3 έως τις 9 Απριλίου με μοναδικές εκπλήξεις, σούπερ διαγωνισμούς και φανταστικές προσφορές έως -40%.

Μπορείς να το βρεις στη Λεωφόρο Μεσόγης 102, σε έναν χώρο 1.500 τμ., με 2 ορόφους, δωρεάν parking και προσβάσιμο σε ΑμεΑ, για μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία μέσα από αμέτρητες επιλογές και κορυφαίες προσφορές σε οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας, σύγχρονα corners και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για γρήγορη, ασφαλή και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

kv.png



Σημείωσε επίσης, ότι όσοι επισκεφθούν το νέο κατάστημα της Πάφου από τις 31/3 έως τις 9/04 και κάνουν τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, κερδίζουν τριπλάσιους βαθμούς στο σχέδιο Ανταμοιβή, ενώ από τις 03-09/04 θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς διεκδικώντας πολύ μεγάλα δώρα.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Κορυφώνονται με το πάρτυ των εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου. Από τις 10:00 έως τις 13:00 θα υπάρχει live link από το νέο κατάστημα και θα κληρώνονται live φανταστικά δώρα, ενώ παράλληλα θα προσφέρονται παγωτά και δροσερά mocktails για όλους.

Φύγαμε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ