Κάποιοι πιστεύουν πως η Ζιζέλ είναι ιέρεια του σατανά μετά το τελευταίο της εξώφυλλο

Με την κυκλοφορία της ιταλικής «Vogue» του Φεβρουαρίου, πυροδοτήθηκαν αμέσως θεωρίες συνωμοσίας στα social media και η εικόνα του εξωφύλλου έγινε viral.

Article featured image
Article featured image


Το μοντέλο Gisele Bundchen κατηγορείται για σατανισμό αφού εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της ιταλικής «Vogue» σε μια πόζα που ορισμένοι πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύει «τον διάβολο».

Με την κυκλοφορία του τεύχους του Φεβρουαρίου, πυροδοτήθηκαν αμέσως θεωρίες συνωμοσίας στα social media και η εικόνα του εξωφύλλου έγινε viral.

Πολλοί θεώρησαν ότι η πόζα και οι χειρονομίες του μοντέλου στη φωτογραφία έμοιαζαν απίστευτα με μια κοινή απεικόνιση του Μπαφομέτ, ενός συμβολικού πλάσματος που συνδέθηκε με τον διάβολο στα ιστορικά αρχεία της Ιεράς Εξέτασης των Ναϊτών Ιπποτών τον 14ο αιώνα.



«Παρατηρήστε την ομοιότητα στα μπράτσα της, το υποσυνείδητο κέρατο που σχηματίζεται από τις γραμμές των γραμμάτων O και G, τα ρούχα και τα χρώματα μιας σατανικής ιέρειας, δίπλα στην εικόνα του Μπαφομέτ», δήλωσε ένας χρήστης.

Όσοι έχουν ασπαστεί πλήρως τη θεωρία έχουν υποστηρίξει μάλιστα ότι το όνομα Gisele σημαίνει «υπόσχεση ή όμηρος», υποστηρίζοντας ότι είναι σατανική μάγισσα.


Ποιος ήταν ο φωτογράφος για το τελευταίο εξώφυλλο της Vogue με τη Gisele Bundchen;

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Βραζιλιάνο φωτογράφο Rafael Pavarotti και αποτελεί μέρος περισσότερων από 140 εξωφύλλων της Vogue στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει η Gisele Bundchen.

Παρά τη διαμάχη στα social media, το μοντέλο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ