Παρτίδα Monopoly στις Βρυξέλες πήγε πολύ λάθος

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τον ένα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Article featured image
Article featured image


Ένα παιχνίδι Monopoly μεταξύ φίλων στις Βρυξέλλες δεν πήγε και πολύ καλά καθώς κατέληξε σε ξιφομαχία με σπαθί σαμουράι, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το πρωτόγνωρο συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στην περιοχή Forest της βελγικής πρωτεύουσας περίπου στις 5 το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν οι περίοικοι άρχισαν να ενοχλούνται από τέσσερα άτομα -τρεις άνδρες και μια γυναίκα- που έπαιζαν το επιτραπέζιο παιχνίδι στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι τους.

Ένας άνδρας βγήκε από το σπίτι του, κραδαίνοντας ένα μακρόστενο αντικείμενο, και ξεκίνησε να τσακώνεται με τους νεαρούς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ ο γιος του βγήκε στη συνέχεια έξω οπλισμένος με ένα ιαπωνικό σπαθί σαμουράι στην θήκη του.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών που ακολούθησαν, ένας από τους παίκτες της Monopoly προσπάθησε να αρπάξει το ξίφος κατάνα, σύμφωνα με τη La Libre, και ο ξιφοφόρος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα αμφότεροι να τραυματιστούν από την κοφτερή του λεπίδα.

Η αστυνομία των Βρυξελλών επιβεβαίωσε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο παίκτης της Monopoly αργότερα πήρε εξιτήριο, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά ο γιος του κατοίκου φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.



Με πληροφορίες από huffingtonpost.gr, skynews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η Τροία ξαναζωντάνεψε λίγο μετά τον πόλεμο, δείχνει νέα ανακάλυψη

Article featured image

Ο Τζέιμι Μπίτον θεωρείται ο πιο μορφωμένος άνθρωπος στον κόσμο

Article featured image

Μελέτη εξηγεί γιατί η εγκυμοσύνη μπορεί να επηρεάζει τη μνήμη