Είστε έτοιμοι για τον Φέγγαρο 2023;

Δίνουμε (και) φέτος ραντεβού στο πιο συναρπαστικό μουσικό φεστιβάλ του νησιού.

Article featured image
Article featured image

Το πιο συναρπαστικό μουσικό φεστιβάλ του νησιού ανακοινώνει την ενδέκατή του έκδοση και η κοινότητα του Φέγγαρος λαχταρά να ξανασμίξει για τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χρονιάς. Από τις 3 μέχρι τις 5 του Αυγούστου περισσότερα από 50 acts θα ανέβουν στις τέσσερις σκηνές του φεστιβάλ στο χωριό Κάτω Δρυς, προσφέροντας στους επισκέπτες περισσότερες από 45 ώρες μουσικής.

1. The Experience - Field Stage - Fengaros Festival 2023 (1).jpg


Μετά την επιτυχία της πολυαναμενόμενης δέκατης διοργάνωσής του το 2022, το φεστιβάλ επιστρέφει με ένα πολλά υποσχόμενο διεθνές lineup που θα ικανοποιήσει τα γούστα κάθε λάτρη της μουσικής.


Μεγάλα παγκοσμίου φήμης σχήματα όπως ο Αυστραλός σούπερ σταρ και φαινόμενο του YouTube, Dub FX feat. Mr Woodnote, οι Νεοϋορκέζοι rockers και ακτιβιστές The Last Internationale, καθώς και διεθνή διαμάντια όπως το ιαπωνικό ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής WaqWaq Kingdom και οι Βρετανομαλτέζες punk-rockers ĠENN, θα ανέβουν στις Field και Village σκηνές του φετινού Φέγγαρος.

3. The Experience - Audience - Fengaros Festival 2023.jpg


Το φεστιβάλ θα παρουσιάσει την αφρόκρεμα της σύγχρονης ελληνικής εναλλακτικής folk και pop σκηνής. Ξεχωρίζουν φέτος ο ράπερ Εισβολέας με την μπάντα του, η ιέρεια της ποπ Nalyssa Green, οι πανκοπανηγυροψυχεδελικοί Thrax Punks, το εκρηκτικό ντουέτο παραδοσιακής μουσικής Kadinelia και οι ονειρικοί Usurum.

Στηρίζοντας σταθερά την τοπική σκηνή ο Φέγγαρος ανάμεσα σε άλλα θα φιλοξενήσει τους Zivanished, Tterlikkas x Fuzz Bus, Sophia Patsalides, Della, Rumba Attack και τους Island Seeds, καθώς και άλλα κρυμμένα διαμάντια της κυπριακής μουσικής δημιουργίας. Οι σκηνές του φεστιβάλ Carlsberg Beer Garden και Museum Stage θα λειτουργούν καθόλη τη διάρκεια των τριών ημερών δίνοντας στους επισκέπτες εναλλακτικές επιλογές.

Facebook Post ONLY - Fengaros Festival 2023.jpg



Η εμπειρία του Φεστιβάλ Φέγγαρος συνδυάζει υψηλής ποιότητας μουσική με την κυπριακή ύπαιθρο και παράδοση. Για τρεις ημέρες τον χρόνο το Φέγγαρος προσφέρει τις καλοκαιρινές συναυλιακές συνθήκες που αναδεικνύουν τον συνδυασμό της καλής μουσικής με την παρέα και την καλή διάθεση, δημιουργώντας τις αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μέχρι την επόμενη φορά.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας από την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πλουσιότερη γιορτή της μουσικής.

4. The Experience - Audience - Fengaros Festival 2023.jpg



Info/Tickets: fengaros.com FB: facebook.com/fengaros

IG: instagram.com/fengaros TikTok: tiktok.com/@fengaros

Χορηγοί: Υφυπουργείο Πολιτισμού, Carlsberg

Υποστηρικτές: Υφυπουργείο Τουρισμού, Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Δρυ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ