Μετά από δεκάδες πλαστικές και πολλά έξοδα τ@ Jessy κατάφερε να νιώσει όμορφ@

«Νιώθω όμορφ@ και δυνατ@. Έχω κακοποιηθεί πολύ στη ζωή μου και πέρασα πολλά χρόνια νιώθοντας αηδιαστικ@ και άσχημ@. Τώρα, βρήκα αυτό που με κάνει ευτυχισμέν@».

Article featured image
Article featured image


Η ομορφιά είναι αναμφισβήτητα υποκειμενική. Σε άλλους αρέσουν τα τατουάζ, σε άλλους όχι, άλλοι είναι λάτρεις της απλότητας, άλλοι της υπερβολής.

Τ@ Jessy Kirkpatrick, μπλόγκερ από το Κάνσας, που αυτοπροσδιορίζεται ως non binary, ξόδεψε πάνω από 12.000 δολάρια (κάτι παραπάνω από 11.000 ευρώ) για να προσεγγίσει αυτό που στα μάτια τ@ είναι όμορφο, με δεκάδες πλαστικές, τατουάζ και piercing.

to-jessy-blogger-non-binay-1_city.jpg
Φωτογραφία: Instagram/@bodyartatlarge



«Μου λένε ότι θα πάω στην κόλαση εξαιτίας της εμφάνισής μου, ότι κατέστρεψα το σώμα μου, ότι είμαι άσχημ@ και φρικιό» εξομολογείται σε συνέντευξή τ@ στο Caters, που αναμεταδίδει η New York Post.


«Βρήκα αυτό που με κάνει ευτυχισμέν@»

Τ@ Jessy, δεν… μασάει από τους haters και εξηγεί ότι έχει κάνει τόσες αλλαγές στην εμφάνισή τ@ γιατί έτσι αισθάνεται αυτοπεποίθηση. «Νιώθω όμορφ@ και δυνατ@. Έχω κακοποιηθεί πολύ στη ζωή μου και πέρασα πολλά χρόνια νιώθοντας αηδιαστικ@ και άσχημ@. Τώρα, βρήκα αυτό που με κάνει ευτυχισμέν@», λέει χαρακτηριστικά.

to-jessy-blogger-non-binay-2_city.png
Παλιά φωτογραφία από όταν ήταν έφηβ@. Φωτογραφία: Caters



Όπως εξομολογείται, άρχισε να κάνει τατουάζ και piercing στα 16. «Η μητέρα μου δεν ήθελε γιατί φοβόταν ότι θα καταστρεφόταν το μέλλον μου και θα με κορόιδευαν σε όλη μου τη ζωή. Την παρακάλεσα για τα δύο πρώτα σκουλαρίκια στα χείλη μου και έκτοτε το πήγαινα κάθε φορά και ένα βήμα παραπέρα. Καμιά φορά ανησυχεί για το πόσο ακραί@ μπορώ να γίνω αλλά με αγαπάει και πιστεύει πάντα σε εμένα», λέει.

Το ίδιο υποστηρικτικοί είναι και ο αδερφός τ@ και ο πατέρας τ@ ενώ όπως λέει, η εμφάνισή τ@ δεν υπήρξε εμπόδιο στην καριέρα τ@ καθώς οι εργοδότες κατανοούν την ανάγκη τ@ να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

to-jessy-blogger-non-binay-4_city.png
Φωτογραφία: Instagram/@bodyartatlarge







«Αυτή είναι η δική μου ομορφιά και δεν θα απολογηθώ»

Ωστόσο, αν νομίζατε ότι ξεμπέρδεψε με τις… αλλαγές στο σώμα τ@, εκείν@ έχει άλλα σχέδια. «Θέλω να κάνω τατουάζ στα μάτια και κάτω από τη γλώσσα, ουλές, να μεγαλώσω τα ρουθούνια και τους λοβούς».

Και τι απαντά στη σκληρή κριτική; «Αυτή είναι η δική μου ομορφιά και δεν θα απολογηθώ ποτέ γι’ αυτό ή για το ότι είμαι ο εαυτός μου».

to-jessy-blogger-non-binay-1_city.jpg
Φωτογραφία: Instagram/@bodyartatlarge





Με πληροφορίες από in.gr, nypost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ