Τελικά η κέτσαπ μπαίνει στο ψυγείο ή στο ράφι;

Μπορεί οι απόψεις να διίστανται, αλλά η σωστή απάντηση είναι μια.

Article featured image
Article featured image


Με μόλις πέντε λέξεις, ένα πρόσφατο tweet από την Kraft Heinz πυροδότησε μια μικρή συζήτηση σχετικά με το πώς πρέπει να αποθηκεύετε την κέτσαπ σας.

«FYI (προς πληροφόρησή σας)», ξεκίνησε το tweet από το υποκατάστημα της εταιρείας τροφίμων και ποτών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, «Η. Κέτσαπ. Πάει. Στο. Ψυγείο!!!».



Η εταιρεία Kraft Heinz, της οποίας η κέτσαπ είναι ένα από τα δημοφιλή καρυκεύματα της, μοιράστηκε τη δήλωση με έντονη στίξη την Τρίτη σε ένα tweet που είδαν πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες.

Μια μέρα αργότερα, η εταιρεία ρώτησε το κοινό μέσω δημοσκόπησης στο Twitter αν διατηρούν την κέτσαπ τους στο ψυγείο ή στο ράφι.

«Πού κρατάς τη δικιά σου; Πρέπει να είναι… στο ψυγείο!», ανέφερε η δημοσκόπηση. Η απάντηση του «ψυγείου» φάνηκε να είναι η επικρατέστερη, σύμφωνα με το 63,2% των πάνω από 13.000 ψήφων. Εν τω μεταξύ, το 36,8% των ερωτηθέντων είπε ότι προτιμούσε την κέτσαπ τους στο ντουλάπι.



Ορισμένοι χρήστες του Twitter, μάλιστα, εξέφρασαν την αποστροφή τους για την κρύα κέτσαπ, υπενθυμίζοντας ότι τα μπουκάλια κέτσαπ παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου στα τραπέζια των εστιατορίων. Αλλοι, πάλι, δεν κατάλαβαν την ανάγκη για συζήτηση, υποστηρίζοντας ότι μόλις ανοίξει το μπουκάλι κέτσαπ «ανήκει» στο ψυγείο.

Το 2017, ένας χρήστης του Twitter έθεσε την ίδια ερώτηση στο υποκατάστημα της Heinz στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκείνη την εποχή, ο Heinz απάντησε: «Λόγω της φυσικής της οξύτητας, το Heinz κέτσαπ πρέπει να βρίσκεται στο ράφι, αλλά μετά το άνοιγμά της πρέπει να μπαίνει στο ψυγείο για να διατηρείται η ποιότητα του προϊόντος».



Πηγή: CNN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ