«Μη ανθρώπινα» λείψανα 1.000 ετών παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο στο Μεξικό

Μάλιστα το ένα από αυτά φέρεται να κυοφορούσε. [Εικόνες]

Article featured image
Article featured image


Δύο «μη ανθρώπινα» λείψανα 1.000 ετών παρουσιάστηκαν χθες στο Κογκρέσο στο Μεξικό από ερευνητή-ειδικό στα θέματα των UFO.

Ειδικότερα, δύο σκελετοί οι οποίοι ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από επιστήμονες, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο και ειδικό στα θέματα των UFO Τζέιμι Μάουσαν. Παρών ήταν επίσης και ο Ράιν Γκρέιβς, εκτελεστικός διευθυντής του «Americans for Safe Aerospace» και πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Ο Τζέιμι Μάουσαν, κατέθεσε ενόρκως, ενώπιον των μελών της μεξικανικής κυβέρνησης και Αμερικανών αξιωματούχων πως τα δύο μουμιοποιημένα σώματα δεν αποτελούν μέρος της «γήινης εξέλιξής μας», καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, το ένα τρίτο του DNA τους παραμένει «άγνωστο».

mexico-kogreso-eksogiinoi-1_city.png



«Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας. Δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία και αργότερα απολιθώθηκαν», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Ωστόσο τόνισε πως δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι εξωγήινοι ή όχι. Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως τα δείγματα μελετήθηκαν πρόσφατα στο Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM), όπου οι επιστήμονες μπόρεσαν να αντλήσουν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας χρονολόγηση με ραδιενεργό άνθρακα.



Στο Κογκρέσο κατέθεσαν επίσης και επιστήμονες που μελέτησαν τα πτώματα. Στο πλαίσιο τις έρευνάς τους έκαναν διάφορες ακτινογραφίες, οι οποίες επίσης δόθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας. Από αυτές προκύπτει ότι το ένα πτώμα είχε στο εσωτερικό του «αυγά», όπως είναι η επικρατέστερη εικασία, ενώ το άλλο φαίνεται να είχε εμφυτεύματα από μέταλλα που για τα δεδομένα της Γης είναι εξαιρετικά σπάνια, όπως για παράδειγμα το όσμιο.

mexico-kogreso-eksogiinoi-avga_city.png
Τα «αυγά» που βρέθηκαν μέσα στον ένα σκελετό.



Αν και θα είχε αξία να γνωρίζαμε τις σκέψεις όσων μέσα στο Κογκρέσο αντίκρισαν αυτά τα ευρήματα -ας πούμε την ομοιότητα με τον Yoda του Star Wars - όλο και κάποιος θα την εντόπισε, ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια λεπτομέρεια επ' αυτού.



Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Μάουσαν κάνει τέτοιους ισχυρισμούς, αφού ο γνωστός ουφολόγος είχε κάνει μια παρόμοια ανακάλυψη πέντε μουμιών το 2017, ωστόσο οι ισχυρισμοί του εν τέλει διαψεύσθηκαν, αφού αποδείχθηκε ότι δεν είχαμε να κάνουμε με εξωγήινους στην προκειμένη περίπτωση, αλλά με πτώματα από ανήλικους.



Με πληροφορίες από lifo, unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ