«Θα ήταν χαριτωμένο αν ήταν η κοπέλα του, όχι η μητέρα του»

Οι χρήστες του διαδικτύου ενοχλήθηκαν από την έντονη αγκαλιά μιας μητέρας με τον έφηβο γιο της.

Article featured image
Article featured image


Σε σοκ βρίσκεται μία 38χρονη μητέρα από τη Γιούτα, ύστερα από την αρνητική κριτική που έλαβε από χρήστες του διαδικτύου κάτω από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επειδή αγκάλιασε τον έφηβο γιο της. Η Άμπερ Ράιτ μίλησε στο Today.com για την επίθεση που δέχτηκε, όταν το βίντεο που δημοσίευσε την έδειχνε να αγκαλιάζει τον 16χρονο γιο της μετά από έναν αγώνα φούτμπολ.


«Μου έγραφαν ότι τον αποπλανώ»

«Πλημμύριζα από υπερηφάνια για εκείνον. Ήμουν απλώς μια περήφανη μαμά που αγκάλιαζε το παιδί της», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, όταν πήγε με άλλους συγγενείς να δει τον γιο της να παίζει σε σχολικό αγώνα. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα μου έγραφαν ότι τον κακοποιώ σεξουαλικά, ότι τον αποπλανώ, ότι έπρεπε κάποιος να ειδοποιήσει την πρόνοια», σημειώνει η γυναίκα στο today.com.

Το συγκεκριμένο βίντεο που προκάλεσε χαμό στα social media, δείχνει την 38χρονη να αγκαλιάζει σφιχτά το παιδί της μετά το τέλος του αγώνα, συγχαίροντάς τον για τη νίκη της ομάδας του. Η ίδια η Ράιτ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Αυτό το αγόρι έχει και θα έχει πάντα την καρδιά μου. Όταν πλησίασα το μωρό μου για να το αγκαλιάσω μετά τον αγώνα, κατευθείαν με σήκωσε ψηλά και με κράτησε στην αγκαλιά του. Μπορεί να ήταν 20 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα, ένα λεπτό, δεν έχω ιδέα. Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σταμάτησε τελείως. Ειλικρινά δεν ξέρω τι καλό έχω κάνει για να μου αξίζεις, Μπριξ Ράιτ, αλλά είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή κάθε μέρας που σε έχω κοντά μου».



Λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία στην οποία πόζαραν χαμογελαστοί μαζί, γράφοντας «Μόνο... εκείνος».



«Θα ήταν χαριτωμένο αν ήταν η κοπέλα του, όχι η μητέρα του»

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις προκάλεσαν έντονο σχολιασμό στα social media, αρχικά από τους followers της γυναίκας και έπειτα από αγνώστους που έβλεπαν το βίντεο να αναδημοσιεύεται από άλλους λογαριασμούς. «Θα ήταν χαριτωμένο αν ήταν η κοπέλα του, όχι η μητέρα του», έγραψε ένας σχολιαστής. «Α, είσαι από ΑΥΤΕΣ τις μητέρες», συμπλήρωσε με νόημα ένας άλλος. «Στη φωτογραφία φαίνεται σαν να καβαλάς τον γιο σου. Επίσης το ντύσιμό σου είναι υπερβολικά σέξι για σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου» έγραψε ένας χρήστης.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, με δεκάδες αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Ωστόσο πολλοί ήταν αυττοί που υποστήριξαν τη γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι επιλήψιμο.



«Απλώς έτσι είμαστε. Ο Μπριξ με σηκώνει στην αγκαλιά του και με σφίγγει», δήλωσε η ίδια. Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη αγκαλιά ήταν περισσότερο φορτισμένη συναισθηματικά απ' ό,τι συνήθως, αλλά όχι για τους λόγους που θεωρούν τα «βρόμικα» μυαλά ορισμένων ανθρώπων.

Εκείνος ο αγώνας φούτμπολ ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για τη μητέρα και τον γιο της, αφού ήταν η πρώτη φορά που επετράπη στον νεαρό να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 44, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, για να τιμήσει τον πατέρα του που αυτοκτόνησε στις 4 Απριλίου του 2021.



«Για την οικογένειά μας ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή», λέει ο 16χρονος γιος της. «Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα της ζωής μου. Απλώς τη σήκωσα στην αγκαλιά μου μετά τον αγώνα, δεν πήδηξε πάνω μου. Η μαμά μου είναι το μοναδικό άτομο που βρισκόταν πάντα στο πλευρό μου», έγραψε ο νεαρός στο Instagram στις 7 Σεπτεμβρίου. «Μεγάλωσα με έναν αλκοολικό πατέρα που ερχόταν και έφευγε όποτε ήθελε. Ήταν τέλειος όταν ήταν νηφάλιος όμως η προσωπικότητά του άλλαζε και γινόταν πιο σκοτεινή όταν έπινε... Ήταν η πρώτη φορά που με έβλεπε με αυτή τη φανέλα, γι' αυτό ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα και για εκείνη. Ήταν απλώς μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε ο νεαρός στην ανάρτησή του.


Με πληροφορίες από today

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ