Υιοθέτησε το απόλυτο go-to makeup look

Αν ψάχνεις ιδέες για ένα makeup που θα μπορείς να το φοράς όλη τη μέρα, τότε αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει.

Article featured image
Article featured image


Εάν είσαι ο τύπος που φεύγεις το πρωί από το σπίτι και γυρνάς το βράδυ, εάν έχεις πάντα μαζί σου ένα ζευγάρι τακούνια στο αμάξι για να μετατρέψεις το look σου από πρωινό σε βραδινό ώστε να βγεις κατευθείαν για after office drinks, τότε σίγουρα ψάχνεις ιδέες για ένα makeup που θα σε καλύπτει σε όλη τη μέρα!

Γήινο και ταυτόχρονα λαμπερό, η πρόταση της DUST+CREAM για αυτόν τον μήνα είναι το απόλυτο must της σεζόν και αποπνέει την απόλυτη κομψότητα.

dustandcream.jpg



Ξεκίνα δίνοντας έμφαση στα μάτια με γήινες αποχρώσεις από την παλέτα CONFESSIONS PLUM ξεκινώντας εσωτερικά με την πιο ανοιχτόχρωμη και παίζοντας με πιο σκούρες αποχρώσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού, για να δώσεις βάθος και ένταση στο βλέμμα σου. Μην παραλείψεις να κάνεις καλό blend ώστε το ένα χρώμα να σβήνει μέσα στο άλλο ομαλά. Το μυστικό είναι εδώ: Βάλε σαν eyeshadow topper, τη LOOSE EYESHADOW σε HONEY GOLD για να δώσεις λάμψη στη στιγμή!

Ολοκλήρωσε το look σου με ένα lipstick σε ζεστή φυσική ροζ απόχρωση όπως η ORIGAMI ROSE.

dustandcream3.jpg



Για να είσαι σε ετοιμότητα για οποιοδήποτε έκτακτο ραντεβού ετοίμασε ένα νεσεσέρ με τα απολύτως απαραίτητα για να είσαι πάντα στην τρίχα.

1. Concealer: Το απαραίτητο ή αλλιώς το προϊόν που κάνει για όλα! Είτε θες να φωτίσεις τα μάτια σου από κάτω, είτε θες να καλύψεις αυτό το ανεπιθύμητο σπυράκι που μόλις εμφανίστηκε στο μάγουλό σου, το σωστό concealer θα σε σώσει! Διάλεξε το WAKE UP & CONCEAL UP της DUST+CREAM στην απόχρωση που σου ταιριάζει καλύτερα.

2. Foundation: Το δικό μας αγαπημένο για εξαιρετική κάλυψη και επιδερμίδα που φαίνεται ανάλαφρη χωρίς να σπάει, είναι το WAKE UP & MAKE UP. Διάλεξε ανάμεσα σε πάρα πολλές αποχρώσεις αυτή που θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σου.

3. Ρουζ: Ιδανική απόχρωση για να σε κάνει να φαίνεσαι φρέσκια και νεανική, το YOUNG BEAUTY που θα κάνει υπέροχα ροζ τα ζυγωματικά σου, ακολουθώντας και το barbiecore trend.

4. Παλέτα Σκιών (για να έχεις επιλογές): Για την εποχή που διανύουμε η CONFESSIONS PLUM σου δίνει πολλές διαφορετικές επιλογές συνδυασμών χρωμάτων.

5. Lipstick - φυσικά μαζί με το ανάλογο μολύβι για περίγραμμα. Αγαπημένες μας αποχρώσεις το Creamy Lipstick σε LOVING LILAC ή το femme fatale, σε VIPER.

6. Μάσκαρα: Πού να πας χωρίς τη μάσκαρά σου; Αν διαλέγαμε ένα μόνο make up product αυτό θα ήταν η μάσκαρα! Μια μάσκαρα, όπως η VELVET LOOK που δίνει full όγκο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα για βλέμμα που μαγνητίζει.


Μην χάσεις εκπτώσεις έως 50% σε όλα τα καταστήματα της DUST+CREAM και στο www.dustandcream.cy μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

dustaandcream3.jpg


DUST+CREAM: MAKE UP YOUR OWN STORY


Shop online:
www.dustandcream.cy


Καταστήματα:

Λευκωσία: Nicosia Mall & Λήδρας 130

Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 84-86

Λάρνακα: Metropolis Mall

Πάφος: Αγ. Παύλου & Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων 2


Follow DUST+CREAM

Instagram: dustandcream.cyprus

Facebook: DUST+CREAM Cyprus

TikTok: dustandcream.cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ