Πληροφορίες θέλουν το Netflix να ανεβάζει (ξανά) τις τιμές του

Καθώς συνεχίζει να έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της τηλεοπτικής «πίτας» τηλεθέασης.

Article featured image
Article featured image


Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το Netflix αναμένεται να ανεβάσει και πάλι τις τιμές του μέσα στο 2024. Με αυτή την κίνηση θα φέρει περισσότερα έσοδα καθώς συνεχίζει να έχει το μεγαλύτερο κομμάτι «της πίτας» από τη συνολική τηλεθέαση της τηλεόρασης, σύμφωνα με αναλυτές της UBS Securities.

Οι αναλυτές της συγκεκριμένης εταιρίας δήλωσαν ότι «αναμένεται να δούμε αυξήσεις επιτοκίων φέτος» και αυτό μαζί με τη φθηνότερη βαθμίδα της υπηρεσίας που υποστηρίζει διαφημίσεις, αλλά και με υγιή αύξηση των συνδρομητών θα ωθήσει τα συνολικά έσοδα του Netflix για το 2024 κατά 15%, σε σύγκριση με την αύξηση του 7% που είδε το 2023.

Τον περασμένο Οκτώβριο, το Netflix ανέβασε την τιμή του βασικού πακέτου στην Αμερική από 9.99 δολάρια στα 11.99 δολάρια, ενώ αύξηση είδε και η Αγγλία. Παρόλο που το Netflix δεν έχει ανακοινώσει αυξήσεις για τη χρονιά που διανύουμε, η έρευνα λέει ότι υπάρχουν διάφορες συζητήσεις «στο τραπέζι».

Φυσικά, να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το πακέτο με τις διαφημίσεις του Netflix δεν υπάρχει στην Κύπρο και αυτή τη στιγμή, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο Αρχικό πακέτο με τιμή τα 7.99 ευρώ, στο Τυπικό με τιμή τα 10.99 ευρώ και στο Πλήρες που ανέρχεται στα 13.99 ευρώ το μήνα.




Με πληροφορίες από unboxholics μέσω variety

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ