Βρήκαμε το άτομο πίσω από τη viral πελλόμασκα της Τσικνοπέμπτης

Με καταγωγή από τη Λευκωσία, ο Ανδρέας έδωσε μαθήματα στο λεμεσιανό καρναβάλι.

Article featured image
Article featured image

Το περασμένο Σάββατο, δύο μόλις ημέρες μετά την επίσημη έναρξη του καρναβαλιού στη Λεμεσό την Τσικνοπέμπτη, με την πόλη να τσικνίζει ολούθε απ’ άκρη σ’ άκρη από τις 7 το πρωί και το ιστορικό κέντρο να πλημυρίζει με χιλιάδες ντόπιους και ξένους που ήθελαν να βιώσουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή, δημοσιεύσαμε τη φωτογραφία ενός καρναβαλιστή, ο οποίος ομολογουμένως ξεχώρισε.


Με μία ίσως από τις πιο έξυπνες αμφιέσεις της ημέρας, καθώς απεικόνιζε ένα πρόσωπο οικείο σε όλους, το οποίο τον τελευταίο χρόνο εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής μας πιο συχνά και από τις ειδοποιήσεις γνωστού ειδησεογραφικού site.


Η επιτυχία της αμφίεσης μάς οδήγησε στο να ψάξουμε τον εν λόγω καρναβαλιστή για να μάθουμε λίγα περισσότερα γι’ αυτόν, ζητώντας από το ίντερνετ να μας βοηθήσει να τον βρούμε. Και δεν είχαμε άδικο. Μέσα σε μόλις λίγες ώρες η αναζήτηση απέδωσε καρπούς, με τους δαιμόνιους αναγνώστες της CITY να μας τον παραδίδουν στο πιάτο.


Ο Ανδρέας Λύτρας είναι το πρόσωπο πίσω από την πιο επιτυχημένη πελλόμασκα της φετινής Τσικνοπέμπτης και αυτά είναι όσα χρειάζεται να γνωρίζετε γι’ αυτόν!

430737712_1177596096557250_1103198371748052093_n.jpg



«Παρότι κατάγομαι από τη Λευκωσία
, έχω βρεθεί στη Λεμεσό αυτές τις ημέρες – κυρίως σε νεαρότερη ηλικία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σε εταιρεία που στεγάζεται στο κέντρο της πόλης, οπότε συμμετέχω ενεργά στο αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει η εταιρεία μας κάθε χρόνο την Τσικνοπέμπτη. Η αλήθεια είναι πως αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι η πόλη αυτές τις δέκα μέρες. Από την άλλη βέβαια, λόγω της αυξημένης επισκεψημότητας, όσοι διαμένουν ή χρειάζεται να μετακινηθούν στην πόλη αυτές τις μέρες, βιώνουν έντονο εκνευρισμό και δυσφορία.

Η ιδέα για την εν λόγω αμφίεση, όπως μπορείτε να καταλάβετε, δεν ήταν δύσκολο να προκύψει, καθώς καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης, δεκάδες φορές. Το ζητούμενο ήταν να πετύχω την εμφάνιση, καθώς έψαχνα συγκεκριμένα πράγματα -κυρίως το σακάκι και την περούκα- που με δυσκόλεψαν να τα βρω. Κάποια στοιχεία τα δανείστηκα από φίλους μου, κάποια τα αγόρασα και μερικά τα είχα εγώ, οπότε κάπως έτσι συμπληρώθηκε το παζλ.

430877604_930866015331778_3193894440027530494_n.jpg



Όταν ολοκλήρωσα την αμφίεσή μου και άρχισα να κυκλοφορώ
, όλοι έμειναν έκπληκτοι. Τόσο οι δικοί μου που με είδαν όσο και οι συνάδελφοί μου, αλλά και άγνωστος κόσμος στην πλατεία του κάστρου εντυπωσιάστηκαν. Πάρα πολλοί, γνωστοί και άγνωστοι, μού ζήτησαν να φωτογραφηθούμε, ενώ οι περισσότεροι μού έδιναν συγχαρητήρια για την αμφίεση. Δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις όπως για παράδειγμα αν κάνω διαφήμιση του συγκεκριμένου φίλτρου ή αν είμαι συγγενής με το άτομο που παρουσιάζει τη διαφήμιση.

Παρόλα αυτά μπορώ να σου πω ότι δεν είμαι και μεγάλος λάτρης των καρναβαλιών. Αναγνωρίζω, ωστόσο, πως είναι μια ιδιαίτερη και χαρούμενη περίοδος, ειδικότερα για τη Λεμεσό και τους κατοίκους της. Γι’ αυτό και κάθε χρόνο προτιμώ να τιμώ τον θεσμό δημιουργώντας πρωτότυπες αμφιέσεις που θα προσφέρουν διασκέδαση και γέλιο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ