(Πώς ένας) έφηβος ανακάλυψε ότι ο επί δέκα χρόνια κολλητός του ήταν τελικά μισθωμένος ηθοποιός

Η ιστορία που μοιράστηκε στο TikTok.

Article featured image
Article featured image

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο ενός δημιουργού περιεχομένου, ο οποίος, μέσω της πλατφόρμας του TikTok, μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία, η οποία, ομολογουμένως, μοιάζει βγαλμένη από σενάριο ταινίας – ωστόσο, επειδή τελευταίως είδαμε την πραγματική ζωή να αντιγράφει εξαιρετικά τέτοια σενάρια, δεν θα μας έκανε εντύπωση ούτε αυτό.

Ένας έφηβος λοιπόν, ο Lawson Spolansky από τη Νέα Υόρκη μοιράστηκε μια ιστορία που πραγματικά ξεπερνά τα όρια της δυσπιστίας, αφήνοντας εκατομμύρια χρήστες του TikTok σε σοκ. Με πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, το βίντεο του Spolansky αποκαλύπτει μια δεκαετή φιλία με μια εκπληκτική ανατροπή: ο καλύτερός του φίλος ήταν στην πραγματικότητα ένας ηθοποιός που είχε προσληφθεί από την οικογένειά του.


Η ιστορία ξεκίνησε το 2012, όταν ο Spolansky, ένας πεντάχρονος τότε που αντιμετώπιζε κοινωνικές και συμπεριφορικές προκλήσεις στο σχολείο, είχε μια φαινομενικά μοιραία συνάντηση σε μια παιδική χαρά. Τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς, μια πτώση από ένα παιχνίδι οδήγησε σε μια αλληλεπίδραση με ένα μικρό ξανθό αγόρι που κατονομάζεται ως Dexter. Τον επόμενο Σεπτέμβριο, ο Spolansky έκπληκτος είδε το ίδιο ξανθό αγόρι να κάθεται δίπλα του στο σχολείο.

Η πορεία των αγοριών από άγνωστοι στην παιδική χαρά σε συμμαθητές και τελικά σε κολλητούς, έμοιαζε με μια συγκινητική ιστορία φιλίας που ανθίζει παρά τις αντιξοότητες. Η σχέση τους φάνηκε όχι μόνο να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά και να παίζει καθοριστικό ρόλο στην κοινωνική ανάπτυξη και την ακαδημαϊκή βελτίωση του Spolansky.

Ωστόσο, η πλοκή άλλαξε το 2018, όταν ο Dexter πρότεινε στον Spolansky ένα μεγάλο ταξίδι, χρησιμοποιώντας τα χρήματα των γενεθλίων του, ένα σχέδιο που γρήγορα ματαιώθηκε υπό το πρόσχημα «περίεργων δικαιολογιών». Ο Spolansky όμως, το ίδιο περίπου διάστημα, έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του Dexter, της μητέρας του Dexter και της ίδιας της θείας του Spolansky να κάνουν διακοπές στο Χόλιγουντ, ένα ταξίδι που τον έκαναν να πιστεύει ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν. Όταν μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις, τού είπαν απλώς ότι ήταν μία παρεξήγηση εξαιτίας κάποιας «ασυνεννοησίας».

Η αλήθεια ήρθε τελικά στο φως το 2021 από μια απροσδόκητη πηγή. Ο τότε σύντροφος του Spolansky εργαζόταν ως pool boy στο σπίτι της μαμάς του Dexter και συν τω χρόνω ανακάλυψε ότι αυτή η γυναίκα δεν ήταν η μητέρα του Dexter, αλλά η ατζέντισσά του.

Στο βίντεό του, ο Spolansky είπε ακόμη, στους σαστισμένους θεατές ότι ο εγκέφαλος πίσω από όλο αυτό δεν ήταν άλλος από τη θεία του, η οποία ήταν κολλητή φίλη με την πραγματική μαμά του Dexter – μια γυναίκα που ο ίδιος δεν είχε γνωρίσει ποτέ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Spolansky ισχυρίστηκε ότι η ψυχοθεραπεύτριά του ήταν επίσης αδελφή τής manager του Dexter.



Αρκετοί θεατές του βίντεο αμφισβήτησαν πάντως τους ισχυρισμούς του Spolansky, ενώ και η ίδια η θεία του φέρεται επίσης να διέψευσε την ιστορία του. Ωστόσο, ο ίδιος είπε: «Με πληγώνει που οι άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά ότι θα μπορούσα να επινοήσω κάτι τόσο φρικτό. Προσπαθώ να είμαι ευάλωτος εδώ και να μοιράζομαι κάποια πραγματικά συναισθήματα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ