Viral έγινε Άγγλος που τραγούδησε (με τον δικό του τρόπο) το «Ζάρι»

Ο Aaron μαθαίνει Ελληνικά και μιας και η επιλογή του τραγουδιού τον ενθουσίασε είπε να το τραγουδήσει.

Article featured image
Article featured image



Viral γίνεται τις τελευταίες ώρες στο TikTok ο Άγγλος τραγουδιστής και στιχουργός, Aaron Sibley, ο οποίος αποφάσισε να τραγουδήσει (με τον δικό του τρόπο), το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, μιας και τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί μαθήματα Ελληνικών.

Ο ίδιος έγραψε πως η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision φέτος, «είναι καταπληκτική και έπρεπε να το δοκιμάσω. Μαθαίνω ελληνικά εδώ και λίγο καιρό και είναι τόσο όμορφη γλώσσα. Ο συνεργάτης μου είναι Έλληνας και μου έμαθε αρκετά για τον πολιτισμό της χώρας (…)».

Αν και ο ίδιος, είναι σίγουρος ότι έκανε αρκετά λάθη, εμείς θα πούμε ότι μας ακούστηκε μια χαρά. Άλλωστε αυτό αποδεικνύουν και οι αριθμοί, μιας και το βίντεό του, το παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας

@itsaaronsibley @SATTI … I tried 🎲 🇬🇷 . Greece’s @eurovision entry this year is amazing and I had to give it a go! I’ve been learning Greek for a while now and it’s such a beautiful language. My gorge partner is Greek and introduced me to the country and culture and I fell in love ✨ . I’m not going to lie, the language has been so hard to learn so far but practice makes perfect 🤓😅 I’m sure I made some mistakes so pls be kind 😇 . Of course in typical me style I had to turn Zari into a ballad 🫢 . #greek #learngreek #greeklanguage #language #eurovision #eurovisiongreece #greece🇬🇷 #acoustic #vocalcover #song #musiccovers #cover #londonsinger #musicproducer #pianocover #fypシ #singing🎤 #soloartist ♬ original sound - Itsaaronsibley



Για την ιστορία ο Aaron Sibley, το 2017 ήταν φιναλίστ για το Pride’s Got Talent. Έχει γράψει και παράγει τραγούδια για Εθνικές Επιλογές για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Μολδαβίας, της Ιρλανδίας, της Λιθουανίας, του Σαν Μαρίνο, και νωρίτερα φέτος, γράφοντας το τραγούδι που κατέλαβε τη 2η θέση στην Εθνική Επιλογή για τη Μάλτα.

Το 2022, ο Aaron Sibley κέρδισε τον Διεθνή Διαγωνισμό Τραγουδιού Αναδυόμενων Καλλιτεχνών στο Σαν Μαρίνο (Una Voce Per San Marino) με το τραγούδι του «Pressure» που του έδωσε την ευκαιρία να εμφανιστεί στον Εθνικό Τελικό της Eurovision, καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Το 2023, ο Aaron προκρίθηκε και πάλι ως φιναλίστ στο Pride’s Got Talent όπου του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στο θέατρο Adelphi στο West End και ξανά στο Pride στο Λονδίνο.

Η επιτυχία του Aaron θα έχει και δεύτερο μέρος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ