Κλέφτης μεταμφιέστηκε σε σκουπίδια για να πλησιάσει σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο να πεις σκέφτηκε «out of the box».

Article featured image
Article featured image

Ο παραλήπτης του δέματος Omar Gabriel Munoz στο Σαν Χοσέ, σκέφτηκε πως η παραγγελία που παραδόθηκε στην πόρτα του παρασύρθηκε από τον αέρα, ωστόσο από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του διαπίστωσε έκπληκτος πως το πακέτο είχε κλαπεί από κάποιον που μεταμφιέστηκε σε σακούλα σκουπιδιών.

Το βίντεο από την κάμερα στην πόρτα του Munoz δείχνει ένα άτομο σκυμμένο κάτω από μια σακούλα σκουπιδιών, να πλησιάζει την μπροστινή πόρτα και να κλέβει το δέμα. Το μόνο μέρος του σώματος που διακρίνεται είναι τα πόδια, με τον κλέφτη να φορά λευκά σανδάλια. «Το δέμα είχε μέσα δύο φορτιστές iPhone αξίας περίπου 10 δολαρίων», δήλωσε ο Munoz στο Fox News Digital.

«Στην αρχή ήμουν κάπως θυμωμένος, αλλά όταν ξαναείδα το βίντεο γέλασα γιατί οι άνθρωποι στις μέρες μας έχουν μεγάλη δημιουργικότητα», είπε ο Munoz.

Ο Munoz δήλωσε στο Storyful, την πλατφόρμα με την οποία μοιράστηκε το βίντεο, ότι έλαβε ειδοποίηση ότι το πακέτο του είχε παραδοθεί και μπερδεύτηκε που δεν το βρήκε όταν επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά. Στην αρχή σκέφτηκε ότι ο άνεμος μπορεί να είχε παρασύρει το δέμα, αλλά ανακάλυψε το αντίθετο αφού έλεγξε το υλικό από την κάμερα της πόρτας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ