Το Scorpios Music Bar πλέον έχει περάσει σε άλλο level

Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα (ΠΑΜ).

Article featured image
Article featured image


Η αλήθεια είναι πως συνήθως τα βίντεο που γίνονται viral και μας απασχολούν κατά καιρούς, έχουν διάρκεια ζωής το πολύ μίας εβδομάδας, άντε δύο. Αυτό όμως που κατάφεραν άθελά τους οι κοπέλες που πρωταγωνίστησαν στο περίφημο πλέον «Scorpios, είναι για σένα. ΠΑΜ», είναι κάτι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές.

Όπως εντυπωσιακή ήταν και η συμπαράσταση του κοινού προς την Μαρίνα Μπομπέτσι, την κεντρική περσόνα του βίντεο, όταν χθες έγινε γνωστό πως απολύθηκε από το Scorpios Music Bar, λόγω προσωπικών διαφωνιών με την ιδιοκτήτρια.

Ωστόσο, η φήμη που απέκτησε πλέον το μαγαζί δεν πρόκειται να υποχωρήσει εύκολα καθώς το ελληνικό και το κυπριακό διαδίκτυο εξακολουθεί να παρακολουθεί το βίντεο καθημερινά, να το αναπαράγει τόσο αυτό όσο και τις θεϊκές ατάκες που ακούγονται μέσα και να ψάχνει ευφάνταστους τρόπους να το αναδημιουργήσει.

Σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Tik Tik το account MrDinoTV, μας ενημερώνει πως η Μαρίνα, η Αντωνία και η Κλεοπάτρα έγιναν πλέον playmobil για να παραμείνουν αιώνια στην ιστορία.

@mrdinotv Μετά από λαϊκή απαίτηση το Scorpios Music Bar έγινε Playmobil, απολαύστε και επισκεφτείτε το @ScorpiosMusicbarAthens #scorpios #pam #bam #scorpiosbar #scorpiosmusicbarathens @scorpiosmusicbarbackup #mrdinotv #playmobil ♬ πρωτότυπος ήχος - MrDinoTv

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ