Μετά τις αποκαλύψεις για την υγεία της Κέιτ, ο Ουίλιαμ επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του

Ο Ουίλιαμ επισκέφθηκε τη φιλανθρωπική οργάνωση διανομής πλεονασματικών τροφίμων [ΒΙΝΤΕΟ].

Article featured image
Article featured image

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Ουίλιαμ επέστρεψε σήμερα στα επίσημα δημόσια καθήκοντά του για πρώτη φορά από τότε που η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ουίλιαμ επισκέφθηκε τη φιλανθρωπική οργάνωση διανομής πλεονασματικών τροφίμων «Surplus to Supper» στο Σάρεϊ, στη νοτιοανατολική Αγγλία, όπου βοήθησε στην κουζίνα και φόρτωσε έτοιμα γεύματα σε φορτηγάκια διανομής.Ο 41χρονος Ουίλιαμ θα μεταβεί σε ένα κέντρο νεολαίας στο Δυτικό Λονδίνο, το οποίο επωφελείται από τις παραδόσεις γευμάτων της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Ο Ουίλιαμ πέρασε τις τελευταίες 3,5 εβδομάδες με τη σύζυγό του και τα παιδιά του για τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η οικογένεια πήρε χρόνο για να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η διάγνωση της Κέιτ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας συμμετείχε για τελευταία φορά σε δημόσια εκδήλωση στις 19 Μαρτίου (στο Σέφιλντ για τους άστεγους) - τρεις ημέρες πριν από την αποκάλυψη του καρκίνου της Κέιτ, στις 22 Μαρτίου.

Το παλάτι του Κένσινγκτον είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο Ουίλιαμ θα επανέλθει στις δημόσιες υποχρεώσεις του μετά τις σχολικές διακοπές, με πρόγραμμα μειωμένης διάρκειας, καθώς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της Κέιτ κατά τη διάρκεια της θεραπείας της.


Μετά τη σημερινή επιστροφή του στα δημόσια καθήκοντά του, ο Ουίλιαμ και ο γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ παρακολούθησαν μαζί έναν ευρωπαϊκό αγώνα της Άστον Βίλα την περασμένη Πέμπτη, στην πρώτη τους δημόσια έξοδο μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της Κέιτ.

Στις 22 Μαρτίου, η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου σε ένα συγκινητικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ