Η Lidl Κύπρου συνεχίζει τη δέσμευσή της για στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά ύψους €50.000 για την αναβάθμιση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Article featured image
Article featured image

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, η Lidl Κύπρου επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, προσφέροντας δωρεά ύψους €50.000, ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας «Χαρίζουμε Αγάπη». Η φετινή συνεισφορά υπογραμμίζει για ακόμα μια φορά τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας για στήριξη της αναβάθμισης της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω δωρεά αποτελεί το αποτέλεσμα της εκστρατείας οικονομικής στήριξης της Lidl Κύπρου που διεξήχθη από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 4 Μαΐου 2024, όπου η εταιρεία προσέφερε 0,20€ στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζοντας την Υπηρεσία Διαχείρισης Κρίσεων, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus. Κατά το διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν από τους πελάτες συνολικά 231.868 σκαναρίσματα, από τα οποία συγκεντρώθηκε το ποσό των 46.373,60€, ωστόσο η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά ποσού ύψους 50.000€.

Η επίσημη παράδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Lidl Food Academy στη Λευκωσία, την Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, στην παρουσία εκπροσώπων της Lidl Κύπρου, του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων. Η εκδήλωση αυτή ανέδειξε την ισχυρή συνεργασία μεταξύ της Lidl Κύπρου και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, τιμώντας παράλληλα τα έντεκα χρόνια συντονισμένων προσπαθειών για την υποστήριξη της κοινότητας και τη διαχείριση κρίσεων.

880x660.jpgΟ Γεώργιος Δημητρουλάκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Κύπρου, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τη μακροχρόνια συνεργασία αναφέροντας σχετικά: «Η Lidl Κύπρου όντας μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία που αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας συνεχίζει, πέραν μιας δεκαετίας, να ενισχύει σφαιρικά το αξιέπαινο ανθρωπιστικό έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Φέτος, με συνδρομή όλης της κοινωνίας, προσφέρουμε το ποσό των €50.000 για την κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων του Οργανισμού. Μια Υπηρεσία της οποίας η σπουδαιότητα και ο ρόλος της σήμερα κρίνεται επιτακτικός, για τη δημιουργία μια αλληλέγγυας κοινωνίας η οποία αποτελεί πυρήνα αξιών στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους και όλες.».

Η κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συνεχή υποστήριξη αναφέροντας σχετικά: «Σας ευχαριστούμε που υιοθετήσατε για δεύτερη συνεχή χρονιά αυτό το θεσμό, με την εισφορά του ποσού των πενήντα χιλιάδων Ευρώ (€50.000). Με τις διάφορες δωρεές, η συνεργασία και η προσφορά της Lidl Κύπρου προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, όλα αυτά τα χρόνια, έχει ανεκτίμητη αξία. Ευχαριστώ θερμά τη Lidl Κύπρου και όλα τα καταστήματά της παγκύπρια, που συμμετείχαν σε αυτή την φετινή εκστρατεία. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συντελεστές, γιατί, με τη δική σας στήριξη θα μπορέσουμε να καλυτερεύσουμε τις υπηρεσίες μας προς την κοινωνία της χώρας μας.».

Η δωρεά αυτή αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών της Lidl Κύπρου με στόχο την προσφορά στην κοινότητα και τη στήριξη των ανθρωπιστικών προσπαθειών σε όλη την επικράτεια, χαράσσοντας έτσι τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

team.lidl.com.cy

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ