Ελληνική αεροπορική εταιρεία προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους προορισμούς της σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ακόμη δεν έχετε μπει να τσεκάρετε τιμούλες;

Article featured image
Article featured image

Σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνει και επίσημα το καλοκαίρι, και οι περισσότεροι έχουμε ήδη μπει σε mood διακοπών και έχουμε διευθετήσει τι θα κάνουμε και πού θα πάμε. Ωστόσο σε σχέση με τους λάτρεις των ταξιδιών, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που ενόσω κλείνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σκέφτονται πού θα πάνε το φθινόπωρο και τον χειμώνα, για να γίνει πιο ομαλά η επιστροφή στο γραφείο και αυτοί που προτιμούν να κάνουν διακοπές από Σεπτέμβρη και έπειτα, όπου τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και με καλύτερες τιμές.

Γι’ αυτές τις κατηγορίες ταξιδευτών, και όχι μόνο, η Sky Express ανακοίνωσε από νωρίς εκπτώσεις 50% σε όλους τους προορισμούς της σε Ελλάδα και Ευρώπη, για πτήσεις από 01/11/2024 έως 31/03/2025. Η προσφορά φυσικά ισχύει για περιορισμένο θέσεων και για κρατήσεις θέσεων και έχει διάρκεια μέχρι τις 2 Ιουνίου, έως στις 23:59.

Η έκπτωση εμφανίζεται στον ναύλο με τον τίτλο «Offer», ισχύει μόνο για απευθείας πτήσεις και δεν εφαρμόζεται συνδυαστικά με άλλες προωθητικές ενέργειες. Στην αναζήτηση πτήσεων, οι τιμές που εμφανίζονται στο ναύλο “Offer” είναι ήδη υπολογισμένες με την έκπτωση της προσφοράς. Σε περίπτωση αλλαγής εισιτηρίου, υπάρχει χρέωση ανάλογη με τη κατηγορία ναύλου.

Η έκπτωση αφορά στο ναύλο και δεν εφαρμόζεται στους φόρους εισιτηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ