Τύπος με ανασταλείσα άδεια οδήγησης εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω Zoom ενώ οδηγούσε

Όχι θα κάτσει να σκάσει. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image


Ένας δικαστής στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ έμεινε άναυδος όταν άνδρας με ανασταλείσα άδεια οδήγησης συμμετείχε σε ακροαματική διαδικασία μέσω κάμερας, ενώ οδηγούσε παράνομα το αυτοκίνητό του.

Ο 44χρονος Κόρεϊ Χάρις συμμετείχε σε ακρόαση στις 15 Μαΐου για κατηγορίες που σχετίζονται με μια προηγούμενη υπόθεση που αφορούσε τη σύλληψή του και την απαγόρευση οδήγησης μέχρι νεωτέρας. Σε ένα βίντεο που έκτοτε έγινε viral, ο κατηγορούμενος φαίνεται να συμμετέχει στην ακρόαση μέσω Zoom, ενώ οδηγεί.

«Κύριε Χάρις, οδηγείτε;» ρωτά ο δικαστής Σέντρικ Σίμπσον, ο οποίος φαίνεται σοκαρισμένος. Ο Σίμπσον ομολόγησε αδιάφορα ότι οδηγεί χωρίς να του περάσει από το μυαλό ότι δεν επιτρεπόταν να οδηγήσει αφού του είχαν πάρει το δίπλωμα οδήγησης.Ο Χάρις απάντησε ότι «στην πραγματικότητα μπαίνω στο γραφείο του γιατρού μου. Δώστε μου ένα δευτερόλεπτο». Καθώς ο Χάρις παρκάρει το αυτοκίνητο στο βίντεο, ο δικαστής φαίνεται να γελά από αμηχανία και δυσπιστία.



«Ίσως δεν καταλαβαίνω κάτι. Αυτή είναι μια υπόθεση για αναστολή άδειας οδήγησης και αυτός απλώς οδηγά χωρίς να έχει άδεια;»,
ακούγεται ο δικαστής στο βίντεο.

Ο Χάρις έμεινε «παγωμένος» μόλις το άκουσε αυτό, ενώ οι δικηγόροι επιβεβαίωναν στον Σίμπσον ότι μόλις είχε μεταδώσει σε ολόκληρη την αίθουσα του δικαστηρίου ότι οδηγούσε χωρίς έγκυρη άδεια.

«Δεν ξέρω καν γιατί να το κάνει αυτό», ακούγεται να λέει ο δικαστής στο βίντεο, προτού ανακαλέσει την εγγύηση του Χάρις και τον καταδικάσει σε φυλάκιση. Εν τέλει, αφέθηκε ελεύθερος δύο ημέρες αργότερα, ενώ έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 5 Ιουνίου, ελπίζοντας ότι τότε δεν θα οδηγεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ