Η Νέγκα την είπε στην Σάττι για το χασμουρητό και οι χρήστες του X αντέδρασαν

«Η μία κριτίκαρε μια γενοκτονία. Η άλλη κριτίκαρε ένα χασμουρητό». [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

Η Αθηναΐς Νέγκα δέχτηκε αρκετά σχόλια για τα όσα είπε λίγο πριν βραβεύσει την Μαρίνα Σάττι στα MAD VMA χθες το βράδυ και οι χρήστες του Χ (πρώην twitter) αντέδρασαν.

«Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η δημοσιογράφος για να της την πει για το χασμουρητό της τραγουδίστριας στη Eurovision, αφού θεωρήθηκε πολιτική τοποθέτηση από την Μαρίνα Σάττι για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη Γάζα.

@iefimerida.gr 📌Το «καρφί» της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρινα Σάττι για τα χασμουρητά κατα τη βραβευση της στα MAD VMA 🎥@Mad TV #iefimerida #madvma #madvma24 #marinasatti #eurovision #award #mad #viral #tiktokgr #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Iefimerida.gr



Η αναφορά της προκάλεσε αντιδράσεις στους χρήστες του Χ:



Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή της η κίνηση, έκανε ένα tweet, στο οποίο διευκρίνισε: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το "είμαι ο εαυτός μου" υπάρχει κ η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».



Σημειώνεται πως όταν η Μαρίνα Σάττι άκουσε τη σπόντα για τα χασμουρητά, σταμάτησε να μιλάει με τον άνθρωπο που συζητούσε εκείνη την ώρα και έμεινε ανέκφραστη. Όταν δε, άκουσε το σημείο που η Αθηναΐς Νέγκα τόνισε ότι διαφωνεί μαζί της, φάνηκε να παίρνει μία έκφραση απορίας.

Αφού παρέλαβε το βραβείο της, η Μαρίνα Σάττι δεν απάντησε στη δημοσιογράφο. «Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ», είπε.


Το βίντεο με το χασμουτηρό της Μαρίνας Σάττι:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ