Τι θα γίνει με τον καιρό σήμερα και αύριο

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες (μόνο εδώ).

Article featured image
Article featured image

Είναι γνωστό πως οι καιρικές συνθήκες κατά την περίοδο διακοπών και αργιών αποτελούν το σημαντικότερο θέμα σε κάθε σπίτι, τι κι αν γύρω μας ο πλανήτης ή το ίδιο μας το σπίτι καίγεται (κυριολεκτικά).

Οπότε κι εμείς είπαμε να το αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο εφεξής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το έγκυρο kitasweather, σήμερα Κυριακή, το αποκομμένο χαμηλό στη μέση τροπόσφαιρα θα αρχίσει να απομακρύνεται ανατολικότερα.

Αρχικά, μετά τη διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά και κυρίως στις νότιες πλαγιές της οροσειράς του Τροόδους. Κατά τις βραδινές ώρες τοπικά θα σχηματιστεί ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 35 έως 38 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 30 έως 34 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Δευτέρα του Κατακλυσμού, μετά τη διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μερικώς ενισχυμένοι στα νότια/νοτιοανατολικά παράλια κατά τις απογευματινές ώρες. Κατά τις βραδινές ώρες τοπικά θα σχηματιστεί ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 36 έως 39 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 31 έως 35 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ