Η Dua Lipa μάγεψε το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Βρετανίας

Στη σκηνή φιλοξένησε και τον τραγουδιστή των Tame Impala, για ένα ντουέτο του τραγουδιού «The Less I Know The Better».

Article featured image
Article featured image

Θεαματική ήταν η εμφάνιση της ποπ σταρ Dua Lipa στην κεντρική σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της Βρετανίας, το Glastonbury Festival. Η τραγουδίστρια ήταν το μεγάλο act της βραδιάς και βεβαιώθηκε να αφήσει αξέχαστη τη παρουσία της στους 100.000 θεατές που την παρακολουθούσαν ζωντανά.

dua-lipa_city (2).png



Έπαιξε 15 κορυφαίες επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένων των Don’t Start Now, Physical και New Rules, καθώς και τις συνεργασίες της με τους Elton John (Cold Heart) και Mark Ronson (Electricity).

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της έφερε στη σκηνή και τον Kevin Parker, τον τραγουδιστή του διάσημου συγκροτήματος Tame Impala και συνεργάτη στο νέο της άλμπουμ Radical Optimism - για να τραγουδήσουν μαζί το τραγούδι του συγκροτήματος «The Less I Know The Better».

dua-lipa_city (3).png



Στη σκηνή, μίλησε επανειλημμένα για το πώς ονειρευόταν από μικρή αυτήν ακριβώς τη στιγμή, πριν καν ηχογραφήσει ακόμα το πρώτο της άλμπουμ. «Ευχήθηκα αυτή τη στιγμή και την ονειρεύτηκα και δούλεψα τόσο σκληρά», είπε στο πλήθος. Θυμήθηκε μια από τις πρώτες της συναυλίες, όταν έπαιξε σε 10 άτομα που «ήρθαν μόνο επειδή τους προσέφερε δωρεάν ποτά» – και φαινόταν συγκλονισμένη από το πόσο είχε αυξηθεί αυτό το κοινό.

dua-lipa_city (1).png



Πριν από το σόου, η Lipa είπε ότι στόχος της ήταν να μετατρέψει το Glastonbury «σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης» και κράτησε τον λόγο της.




Με πληροφορίες από BBC

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ