Η ζωή είναι πιο ωραία σε Φλατ Παπούτσια

Μια σύγχρονή εξομολόγηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Article featured image
Article featured image

Η Κατερίνα, μια ηρωίδα της σύγχρονης καθημερινότητας, αφηγείται – ή μάλλον εξομολογείται – τη ζωή στα τριάντα. Ανάμεσα σε ρομάντζα που όλο έρχονται και χάνονται, σε αυτοσαρκασμό, προσδοκίες και μικρές ήττες, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη μέσα σε έναν κόσμο του mindfulness και της κατάθλιψης.

Με ωμό χιούμορ, συγκίνηση και μια δόση καφρίλας, η Κατερίνα σηκώνει το ποτήρι της στην υγειά όσων έφυγαν και όσων θα ‘ρθουν – ανθρώπων και πραγμάτων.

Η θεατρική παράσταση «Φλατ Παπούτσια» του Γιώργου Παπακωνσταντίνου είναι μια τολμηρή, εξομολογητική performance, ένα one-woman show που συνδυάζει λόγο, μουσική και τραγούδι. Μια σύγχρονη φωνή που δίνει χώρο στη γυναικεία εμπειρία της ενηλικίωσης, μέσα από το βλέμμα μιας γυναίκας που μαθαίνει να αποδέχεται, να αντιδρά και να επιλέγει.

Μια διαδρομή από τα όνειρα των είκοσι στις αντιφάσεις των τριάντα, όπου το χιούμορ γίνεται άμυνα και η ειλικρίνεια λύτρωση.

Συντελεστές:

Κείμενο: Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μικαέλλα Κάσινου & Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Ερμηνεία: Μικαέλλα Κάσινου

Μουσική – Στίχοι: Παναγιώτης Αλεξάνδρου

Μουσικός επί σκηνής: Παναγιώτης Αλεξάνδρου

Παραστάσεις:

Λευκωσία – Κτήριο 53: 05.11, 12.11, 14.11, 19.11, 21.11, 26.11

Λεμεσός – Καφενείο Χουζούρι: 28.11, 05.12

Ώρα έναρξης: 20:30


facebook event cover (002).jpg



Πληροφορίες:

Κρατήσεις – Πληροφορίες: 99065962

Εισιτήριο: 12 ευρώ

Η παράσταση απευθύνεται σε όσους παλεύουν να βρουν χιούμορ μέσα στην αγωνία της καθημερινότητας, σε όσες και όσους νιώθουν ότι «μεγαλώνουν» σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να θυμηθεί πως η ζωή είναι πιο ωραία ή πιο βολική σε φλατ παπούτσια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ