Η έκπληξη από 3 άτομα που ζουν εξωτερικό για τους αγαπημένους τους στην Κύπρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Αρχικά, ήταν οι Κύπριοι οι οποίοι έλαβαν μέρος σε έναν διαγωνισμό, όπου αν κέρδιζαν θα έδιναν την ευκαιρία σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό να τους επισκεφτεί στο νησί κατά τη διάρκεια των γιορτών.

 


Article featured image
Article featured image

Κι ύστερα, ερχόταν η έκπληξη από τους ίδιους τους τυχερούς, αφού κι αυτοί με τη σειρά τους, αφότου είχαν κερδίσει, θα τους επισκέπτονταν στην Κύπρο χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν.

Τώρα, θα σκέφτεστε, τελικά ποιος είναι που κάνει την έκπληξη σε ποιον.

Λίγη σημασία έχει. αυτό που μετράει είναι πως ο πρωτότυπος διαγωνισμός Μοιράστε Αγάπη των αρτοποιείων Σίγμα, πρόσφερε στιγμές αγάπης σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Αρχικά, 20 οικογένειες που ζουν στο εξωτερικό παρέλαβαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές εκ μέρους των αγαπημένων τους ενώ είναι και οι 3 που υπερτυχεροί ταξίδεψαν στην Κύπρο για να περάσουν τις γιορτές μαζί τους.

Ο Χριστόφορος Κυνεγείρου, η Μαρία Καψού με το μικρό μωρό της και η Βιργινία Νανοπούλου ήρθαν στις Κύπρο μοιράζοντας αγκαλιές, φιλιά και αγάπη.

Ένα συγκινητικό ταξίδι για όλους γεμάτο συναισθήματα και εκπλήξεις που πρόσφεραν τ’ αρτοποιεία Σίγμα με το SigmaLive και οργάνωσε η Divine Advertising!

 

Δείτε το βίντεο των μεγάλων νικητών



 

Τ’ αρτοποιεία Σίγμα για ακόμη μία φορά επικεντρώθηκαν στον άνθρωπο και την οικογένεια και απέδειξαν πως στόχος τους είναι να βρίσκονται καθημερινά δίπλα σ’ όλο τον κόσμο. Με αγάπη και μεράκι εδώ και 3 γενιές φτιάχνουν αρτοποιήματα και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα γλυκά όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα,  σκαλτσούνια, φοινικωτά, χριστουγεννιάτικα κέικ, βασιλόπιτες και πολλά άλλα. Γλυκά, που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούν αλλά κυρίως…  για τα πρόσθετα που δεν χρησιμοποιούν όπως χημικά, χρώμα, ακρυλαμίδιο, σπόρους GMO.

Αρτοποιεία Σίγμα, κάνουν τη μέρα σας καλύτερη και μοιράζουν αγάπη και αυτές τις γιορτές!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ