Την Πρωτοχρονιά έρχεται το τέλος του κόσμου σύμφωνα με πρόβλεψη ινδιάνικης φυλής

Πριν μας κράξεις, να σε ενημερώσουμε πώς η συγκεκριμένη φυλή έχει ήδη πετύχει σε αρκετές από τις προβλέψεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει λοιπόν το δημοσίευμα που διαβάσαμε στην εφημερίδα «The Sun» μια φυλή ιθαγενών της Αμερικής που ζει στην ΒΑ Αριζόνα και ονομάζεται Χόπι, πυκνά συχνά κάνει προβλέψεις και προφητείες για το μέλλον τούτου του κόσμου, σε πολλές από τις οποίες μάλιστα έχει πέσει μέσα.

Η ινδιάνικη αυτή φυλή είναι δομημένη πάνω σε μια μητριαρχική κοινωνία, ενώ ως πολιτισμός έχουν μεγάλη ιστορία. Η τελευταία πρόβλεψη που έκαναν οι Χόπι, αναφέρει πώς ένα μπλε αστέρι θα πέσει στη γη και αυτό θα είναι το τέλος του κόσμου μας.

Αυτό θα είναι κατά κάποιο τρόπο η τιμωρία της ανθρωπότητας, η οποία διακατέχεται από αγνωμοσύνη, αχαριστία και απληστία και δεν σέβεται ούτε εκτιμά τον κόσμο που έφτιαξε ο Δημιουργός για αυτούς.

 



Οι μόνοι που θα επιζήσουν της καταστροφής θα είναι οι Χόπι, οι οποίοι θα φυγαδευτούν και μεταφερθούν στον καινούργιο κόσμο που θα δημιουργηθεί για να το φτιάξουν από την αρχή.

Ακόμη εξακολουθείς να μην μας πιστεύεις; Διάβασε οκτώ προφητείες της ινδιάνικης φυλής που έχουν επαληθευτεί και ύστερα τα ξαναλέμε.

 



1. Μας προειδοποίησαν ότι στη γη μας θα έρθουν άνθρωποι με λευκό δέρμα

(Όταν η Αμερική ανακαλύφθηκε από Ευρωπαίους)



2. Η γη μας θα γίνει μάρτυρας των τροχών και των φωνών

(Η κατάκτηση της Αμερικής)

 

3. Ένα περίεργο ζώο το οποίο θα μοιάζει με το βουβάλι και θα έχει μεγάλα κέρατα θα βρίσκεται παντού στη γη μας και θα εξαπλώνεται συνεχώς.

(Η εξάπλωση της κτηνοτροφίας αλλά και της βόσκησης των βοοειδών).

 

4. Η γη θα διασχίζεται από φίδια φτιαγμένα από σίδερο

(Η δημιουργία των τρένων)

 

5. Μέσα από τη γη θα περάσει ένας τεράστιος ιστός

(Έλα το κατάλαβες, το inter – NET)

 

6. Η γη θα γεμίσει με τεράστια ποτάμια πέτρας, τα οποία ο ήλιος θα τα κάνει να μοιάζουν με εικόνες.

(Αυτοκινητόδρομοι)

 

7. Η θάλασσα θα μαυρίσει και θα σκοτώσει πολλούς ανθρώπους

(Θυμήσου λίγο τη διαρροή πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού)

 

8. Θα έρθουν πολλοί νέοι άντρες με μακριά μαλλιά, που μοιάζουν με μας και θα θέλουν να μάθουν την κουλτούρα μας και τη σοφία μας.

(Το κίνημα των χίπηδων)



Τώρα τι λες, έχεις αλλάξει γνώμη; Πάντως καλού – κακού αν την ημέρα της αλλαγής του χρόνου δεις ένα αστέρι να πέφτει στη γη, τότε να ξέρεις ότι πλησιάζει το τέλος και δεν έχεις πολύ χρόνο να κάνεις αυτά που θέλεις, τουλάχιστον κάνε μια αγκαλιά και πες ένα σ’ αγαπώ στους δικούς σου ανθρώπους.

Άντε και καλό νέο έτος (αν τελικά το φτάσουμε)!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ