Εσύ έχεις ακούσει για το κυπριακό fashion brand «Cocktailor»;

Αν όχι, σίγουρα πολύ σύντομα θα το μάθεις αφού θα το βλέπεις παντού.

 


Article featured image
Article featured image

Δύο Κύπριοι, η Έλενα Χαραλάμπους και ο Γιώργος Φιλίππου -Marketer και Fashion Designer- αντίστοιχα, διαπίστωσαν πώς η αγορά και ο χώρος της εστίασης στην Κύπρο, είχε σοβαρές ελλείψεις σε θέματα φαντασίας και δημιουργικότητας, κυρίως όσο αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές των εργαζομένων σε ένα κατάστημα –όχι απαραίτητα όμως από το συγκεκριμένο τομέα.

«Το Cocktailor είναι ένα ιδιόμορφο fashion brand που εξοπλίζει με την γκάμα προϊόντων του κυρίως άτομα που ασχολούνται με το χώρο εστίασης, όπως για παράδειγμα bartender, barista και σερβιτόρους. Τα προϊόντα αυτά είναι χειροποίητες ποδιές, θήκες για bartools, δερμάτινες τσάντες εργαλείων, backpacks και άλλα πολλά. Μάλιστα, η συλλογή ντύνει και εξοπλίζει άτομα που θέλουν να ξεχωρίζουν στον επαγγελματικό τους χώρο για το ιδιόμορφο στυλ τους όπως οι tattoo artists, οι κομμωτές, οι wedding planners και οι graphic designers», αναφέρουν οι εμπνευστές του brand στο Time Out Cyprus και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πέτεβη.

 



Ο στόχος των δύο δημιουργών όπως αναφέρουν, είναι να δώσουν το έναυσμα στη βιομηχανία της εστίασης και γενικότερα σε διάφορους επαγγελματίες, να ξεφύγουν από τα στερεότυπα αυστηρά καλούπια ρουχισμού και να δημιουργήσουν δική τους ταυτότητα και στιλ, μέσα από ένα ιδιαίτερο και καινοτόμο brand.

 

Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη δείτε στο Time Out Cyprus

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ