Η ετνυπωσιακή ερμηνεία της 10χρονης Αγγελικής στο «Junior Music Stars»

«Ήσουν ένα όνειρο» λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής, ενώ ο Νίκος Βουρλιώτης την ευχαρίστησε για αυτό που τους «έδωσε», υπενθυμίζοντάς μας παράλληλα πως η Αγγελική είναι μόλις 10 χρονών.

 


Article featured image
Article featured image

Η Αγγελική Μισαηλίδου είναι μόλις 10 αλλά με την ερμηνεία της στο «People help the people» των Cherry Ghost (που επίσης ερμήνευσε και η Birdy) απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο μεγάλο ταλέντο διαθέτει.

Οι κριτές κατασυγκινημένοι εκθείασαν για ακόμα μια φορά το ταλέντο της Αγγελικής, όπως άλλωστε πολύ συχνά κάνουν με αρκετά από τα 16 παιδιά (τραγουδιστές ή μουσικούς), ηλικίας 8 έως 14 ετών, που λαμβάνουν μέρος στο Junior Music Stars.

Πάντως, βλέποντας το εν λόγω talent show θα πρέπει να πιστώσουμε τον Γιώργο Θεοφάνους για το επίπεδο αλλά και την εξέλιξη, κάτι που μεταξύ άλλων οφείλεται και στις δικές του πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και στη  μεγαλύτερη ορχήστρα (30 ατόμων) που έχει δημιουργηθεί ποτέ για τηλεοπτική εκπομπή έτσι ώστε να συνοδεύει τα παιδιά κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως ο Θεοφάνους κατάφερε να «ενώσει» όλα τα ωδεία της Ελλάδας τα οποία ως γνωστό ψηφίζουν σε κάθε εκπομπή και τέλος πως η παραγωγή θα αναλάβει όλη τη μουσική παιδεία των νικητών, μέχρι και τα 18, όσο χρονών και αν είναι σήμερα.

Ακούστε πιο κάτω τη πολύ όμορφη ερμηνεία της Αγγελικής:

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ