Ο άνθρωπος με το υψηλότερο IQ στην Ευρώπη είναι Κύπριος

Μπορεί πολλοί να το θεωρήσουν ως μια καλοστημένη φάρσα ή κάποιο χιουμοριστικό κείμενο, γιατί το πιο γνωστό μας γνώρισμα ως λαός, είναι να υποτιμούμε τις δυνατότητες και τις ικανότητες του ίδιου μας του εαυτού.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Μάριος Προδρόμου πρόσφατα αναδείχθηκε από την λίστα του World Genius Directory ως η ιδιοφυΐα της χρονιάς, για ολόκληρη τη Ευρώπη.

«Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα και τη μικρή μας Κύπρο, να με αναδείξουν τα μέλη του WGD, ως την ιδιοφυΐα της χρόνιας για ολόκληρη την Ευρώπη. Παράλληλα θα έχω την τιμή να είμαι ο πρέσβης του WGD για ένα χρόνο στη Ευρώπη, ξεκινώντας από σήμερα», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Μάριος Προδρόμου.  

Η λίστα του WGD περιέχει τους πιο έξυπνους ανθρώπους του κόσμου και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή διαρκεί για τρεις μήνες.

Ο τίτλος σύμφωνα με τους κανονισμούς του WGD ισχύει για τον επόμενο χρόνο της επιλογής.

 



 

Ο Μάριος Προδρόμου επιλέχθηκε να κερδίσει αυτό τον τίτλο, έπειτα από τις πολύ υψηλές επιδόσεις που πέτυχε σε διάφορα τεστ νοημοσύνης που παρακάθησε με σκοπό την αξιολόγησε του από την επιτροπή της ψηφοφορίας.

Σημαντικό ρόλο βέβαια διαδραμάτισε και το γεγονός ότι ο Μάριος από την ιδιότητα του ως Mental Game Coach, έχει μεγάλη προσφορά στην κυπριακή κοινωνία.

 



«Τον τίτλο τον αφιερώνω αποκλειστικά στα παιδιά που έχω δουλέψει μαζί τους, που δουλεύω τώρα μαζί τους, αλλά και σε όλα τα παιδιά που θα έχω στο μέλλον», τονίζει ο Μάριος Προδρόμου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ