Ένα χωριό της Ελλάδας στη νέα διαφήμιση της Apple [ΒΙΝΤΕΟ]

Ενώ και οι πρωταγωνιστές είναι Έλληνες, μια νεαρή που καταφθάνει εκεί και αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό, αρχικά τη γιαγιά της στο καφενείο, και στη συνέχεια τα παιδιά, τις γειτόνισσες, τον ιερέα, έναν ψαράς και τον βοσκό.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, σχεδόν όλο το χωριό αρχίζει ποζάρει, στο πλαίσιο της διαφήμισης της Apple για τη λειτουργία Πορτραίτου που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις μεγαλύτερες συσκευές της εταιρείας.

Η διαφήμιση για το iPhone 7 Plus είναι η τελευταία από μια σειρά σποτ που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι νέες συσκευές της Apple, όπως η αδιαβροχοποίηση, η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η κάμερα και το λειτουργικό σύστημα iOS 10.

Το διαφημιστικό σποτ θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στη μετάδοση της αποψινής τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Φωτιά στο Καλό Χωριό: Εκκενώνεται το χωριό Αγία Άννα

Article featured image

Πλέον μπορείς να διασχίσεις έξι ευρωπαϊκές χώρες ακολουθώντας ένα και μόνο μονοπάτι

Article featured image

Ρομπότ θα διδάσκει σε λύκειο της Νέας Υόρκης