Η Sarah Jessica Parker μιλά ελληνικά και εκθειάζει την Ελλάδα

«Οι άνθρωποι, ο πολιτισμός, η ιστορία, το φαγητό, η μουσική» είναι, λέει, όλα όσα λατρεύει από την Ελλάδα η Sarah Jessica Parker.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο μιας μίνι συνέντευξης που έδωσε στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ενώ συνέχισε απαριθμώντας τα αγαπημένα της φαγητά από την ελληνική κουζίνα. «Λατρεύω τα χόρτα, τη φάβα, την ελληνική σαλάτα, το αρνί, τα πάντα».

Μάλιστα, κλείνοντας τη συνέντευξη, η σταρ του «Sex and the City» μίλησε και σε λίγα σπαστά ελληνικά λέγοντας ένα «γεια σου» και «ευχαριστώ» στην κάμερα του Greekreporter.

Η διάσημη ηθοποιός είπε πως έχει μια σχέση στοργής με την Ελλάδα παρομοιάζοντας τα συναισθήματά της με εκείνα που τρέφει κάποιος για το μέρος που νιώθει σπίτι του.

Με αυτά και με τ’ άλλα, χαριτολογώντας θα λέγαμε πως όση διαφήμιση δεν θα γίνει φέτος από τον ΕΟΤ, κυρίως λόγω οικονομικής στενότητας, την έκαναν πρώτα ο Ομπάμα με εκείνη την μεγαλειώδη επίσκεψη στην Αθήνα, τις φωτογραφίες και τις δηλώσεις του και τώρα η Sarah Jessica Parker με τα εγκωμιαστικά σχόλιά της. Να δεις που φέτος η Ελλάδα θα διώχνει τουρισμό, αν συνυπολογίσει κανείς πως είναι και η κατάσταση στη γείτονα χώρα. Άντε, μακάρι!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ