Οι Trio Levante φέρνουν το Cafe Aman στη Λευκωσία

Η ιδιαίτερη μουσική μπάντα, επιστρέφει ανανεωμένη στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη, για να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές με ήχους και μουσικές από το ρεπερτόριο των Καφέ Αμάν.

 


Article featured image
Article featured image

Προσφέροντας έτσι ουσιαστική διασκέδαση και ψυχαγωγία στο κέντρο της Λευκωσίας με ένα πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει δημοτικά, παραδοσιακά, ρεμπέτικα και λαϊκά της Σμύρνης και της Πόλης.

Ως αποτέλεσμα της αγάπης που τρέφουν για τη σπουδαία αυτή κληρονομιά της δημοτικής και παραδοσιακής μουσικής, καθώς και της σμυρναίικης και ρεμπέτικης σχολής, οι Τρίο Λεβάντε στοχεύουν στην περαιτέρω διερεύνηση της περιόδου, έχοντας σαν αρχή την ακριβέστερη προσέγγιση του παλιού ήχου και τρόπου ερμηνείας των τραγουδιών με τη λιτότητα των οργάνων που ηχογραφούσαν την εποχή εκείνη οι μεγάλοι δημιουργοί τους.

Ούτως ώστε, μέσα από τη γνησιότητα, την αυθεντικότητα και την εκφραστική ειλικρίνεια που προτείνουν οι Τρίο Λεβάντε, ο ακροατής να έρθει σε επαφή με τον μουσικό πλούτο, τους δημιουργούς και τους τραγουδιστές της εποχής.

Τους Τρίο Λεβάντε αποτελούν οι Πέτρος Κουλουμής (τραγούδι, λαούτο, κιθάρα), Παύλος Μιχαηλίδης (βιολί -τραγούδι) και Παντελής Ιωνά (μπάντζο, κιθάρα, ούτι, μπουζούκι, τραγούδι). Στην ηχοληψία ο Χρίστος Χριστοδούλου.

 

Πληροφορίες:

Παρασκευές 13, 20 και 27 Ιανουαρίου

www.triolevante.com

Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, Παλιά Λευκωσία Λευκωσία

Email: kentron.antonakis@gmail.com

Τηλέφωνο: 22664697

Είσοδος 8€

 

*Με την αγορά των εισιτηρίων θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται τηλεφωνική κράτηση τραπεζιού στο τηλέφωνο 22664697.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ