Η θερμοκρασία απόψε στη Λευκωσία θα «αγγίξει» τους 4 βαθμούς κελσίου

Ακόμα ένα παγωμένο βράδυ για την πρωτεύουσα, αλλά και για όλη την Κύπρο αφού σύμφωνα με την πρόβλεψη του kitasweather.com, απόψε στο εσωτερικό η θερμοκρασία θα φτάσει στους 4 βαθμούς κελσίου, στα παράλια από 6 – 8 βαθμούς κελσίου και στη χιονίστρα θα πέσει στους -2, ενώ στα ορεινά θα σημειώνεται παγετός.

 


Article featured image
Article featured image

Στην περιοχή του Τροόδους θα σημειωθεί χιονόπτωση από τα 1500 μέτρα και άνω, με ελαφριά χιονόστρωση από τα 1600 μέτρα και άνω.

Το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού μισού δεν θα επηρεαστεί από τα φαινόμενα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ στα νότια και δυτικά παράλια.

Απόψε αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα ορεινά.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2-3 μποφόρ και το απόγευμα στα δυτικά παράλια δυτικοί 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, 16 έως 18 βαθμούς στα παράλια και 1 βαθμό στη χιονίστρα.

Το Σάββατο θα μας επηρεάσει ασθενές θερμό μέτωπο από τα νοτιοανατολικά. Ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, κυρίως αργά το απόγευμα και το βράδυ. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Τις πρώτες πρωινές ώρες δεν αποκλείεται να σημειωθούν ακόμα λίγες τοπικές βροχές. Όλη την ερχόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται να επηρεάζει την περιοχή μας κάτι ιδιαίτερο όσο αφορά βροχές.

Το ύψος των χιονιών είναι 103 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους και γύρω στα 119 εκατοστά στη Χιονίστρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ