17 εικόνες από το μαγευτικό σκηνικό στο Τρόοδος

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χιονιού η οποία είναι σήμερα 15 Ιανουαρίου, η Ομοσπονδία Χιονοδρόμων Κύπρου ετοιμάζει στην περιοχή διάφορες εκδηλώσεις με κεντρικό άξονα το χιόνι.

 


Article featured image
Article featured image

Μικροί και μεγάλοι, είτε είναι επαγγελματίες σκιέρ, είτε αρχάριοι μπορούν να απολαύσουν δωρεάν μαθήματα σκι ή snowboard, από επαγγελματίες του είδους.

Το μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής Χριστίνα Χριστοφόρου, μιλώντας στην εφημερίδα «Σημερινή», για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού ανέφερε πώς μεταξύ άλλων θα υπάρχει μουσική, ζεστή σοκολάτα, γλυκά και μπισκότα για όλους. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.

Αν πάλι δεν μπορέσετε να βρεθείτε σήμερα εκεί, μπορείτε να απολαύσετε την λευκή μαγεία του Τροόδους μέσα από 17 φωτογραφίες που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Χάρης Νικολάου.

 

 

*Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (World Snow Day) καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκι (FIS) και διεξάγεται μία Κυριακή του Ιανουαρίου (15 Ιανουαρίου το 2017), για την προώθηση των σπορ του χιονιού στα κράτη – μέλη της, με σειρά εκδηλώσεων.

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ