Ποιος θα είναι ο bartender που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Βενεζουέλα;

Το Diplomatico Rum από την Βενεζουέλα, διοργανώνει για 3η φορά το Diplomático World Tournament (DWT), ένα παγκόσμιο διαγωνισμό παρασκευής κοκτέιλ που κάθε ταλαντούχος bartender περιμένει με ανυπομονησία.

 


Article featured image
Article featured image

Περισσότερες από 40 χώρες θα λάβουν μέρος στην 3η διοργάνωση και φέτος μπαίνει και η Κύπρος στο παιχνίδι. Από τους προκριματικούς γύρους της κάθε χώρας (Country Finals), ο καλύτερος πετάει για την εξωτική Βενεζουέλα για τους περιφερειακούς τελικούς (Continental Finals).

Εκεί μέσα από διαγωνισμό θα προκριθούν οι 13 καλύτεροι για τον μεγάλο τελικό (World Final) του DWT που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Η εταιρία Hartziotis Trading Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του Diplomatico Rum στην Κύπρο, στα πλαίσια αναβάθμισης του επιπέδου bartending στην Κύπρο, δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες bartenders του νησιού μας, να συμμετάσχουν στον μεγάλο αυτό διαγωνισμό.

Το πρώτο μέρος της διαδικασίας έχει ολοκληρωθεί με την διαδικτυακή υποβολή των συμμετοχών μαζί με τις υποψήφιες συνταγές κοκτέιλ από τον κάθε bartender χρησιμοποιώντας φυσικά Diplomatico ρούμια.

Από τις συμμετοχές αυτές θα επιλεγούν 12 για να συμμετάσχουν στον Κυπριακό τελικό του DWT, ο οποίος θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου περί τα τέλη Ιανουαρίου 2017 στο Patio Cocktail Bar στη Λευκωσία.

Οι 12 μπαρτεντερς που συμμετέχουν στον διαγωνισμό είναι οι ακόλουθοι – Ανδρέας Σανιδιωτης, Αργύρης Asleep, Χρήστος Τηρζλακης, Jadwiga Budzinska Moxie, Βλαδίμηρος Ταταριδης, Γιώργος Ασσιωτης,  Marian Dobrica, Μάριος Καραϊσκάκης, Γιώργος Τσικκος, Μάριος Ευριπιδου, Ιωάννης Γιαννη, Ευάγγελος Μανγκλης.

Την όλη οργάνωση του Κυπριακού τελικού (Country Final) του Diplomatico World Tournament, βάσει  του επίσημου οδηγού που στάλθηκε από την Diplomatico, θα επιμεληθεί ο Πάρις Χριστοφίδης με την ομάδα του, ενώ την κριτική των ποτών θα την αναλάβουν 3 διακεκριμένοι στον χώρο του μπάρτεντινγκ και της γευσιγνωσίας από то εξωτερικό, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν λίγο πριν τον διαγωνισμό.

Ο νικητής της Κύπρου θα διαγωνιστεί στην Βενεζουέλα με 4 άλλες χώρες (Ρωσία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Εσθονία) τον Μάιο 2017 και εάν και αφού κερδίσει στην Βενεζουέλα τότε θα λάβει μέρος στον Παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο τον Ιούνιο 2017, για την ανάδειξη του “Diplomatico’s World Best Bartender”.

 



 

Για περισσότερες πληροφορίες

Πάρις Χριστοφίδης (96027967)

Διοργανωτής Διαγωνισμού          

Emails: paris@muktatv.tv, info@hartziotis.com.cy

Χορηγός επικοινωνίας είναι το TIME OUT 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ