Σεξομολογήσεις #312: «Έχω κάποιες υποψίες ότι είναι bi, του αρέσουν και οι άντρες δηλαδή»

Article featured image
Article featured image

Tipster μου,

Θέλω και εγώ να σου πω τη δική μου ιστορία για να μου δώσεις τις συμβουλές σου. Είμαι η Α 31 χρονών, ο Χ είναι 27. Το περασμένο καλοκαίρι τον επισκέφθηκα στο γραφείο του για να με βοηθήσει σε ένα θέμα μου. Αυτός, στο γραφείο μου έκανε ερωτήσεις προσωπικές, που δεν είχαν καμία σχέση με το λόγο που τον επισκέφθηκα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος και του είπα ψέμα ότι έχω φίλο. Το είπα έτσι, χωρίς να το σκεφτώ καλά πρώτα. Ίσως και για να πείσω τον εαυτό μου σαν άμυνα να μην παρασυρθώ αισθηματικά μαζί του. Αυτός ήδη στο προφίλ του γράφει ότι είναι σε σχέση, χωρίς όμως καμιά φωτογραφία τους.

Σε μια φάση την βρήκα μέσω παλιών like της. Τον έχει παράμερα σαν την γλάστρα. Εν τω μεταξύ, αυτός γυρόφερνε το θέμα μια από δω μια από κει, ρωτούσε αν θα υπάρξει γάμος σύντομα κ.ά. Απαντούσα καταφατικά σαν το άγαλμα. Δεν υποψιάστηκε το ψέμα. Χωρίς να έχω λύσει το θέμα μου, σταμάτησα τις επισκέψεις. Άρχισε μετά να γράφει λόγια στο προφίλ του να γυρίσω, ότι σκέφτεται κάποια, ότι ταιριάζουν και ότι του έχει λείψει το χιούμορ της. Καταλαβαίνω ότι είναι για μένα. Δεν ξέρω ποιος με φωνάζει πίσω, ο θιγμένος εγωισμός του, το ότι έχασε έναν πελάτη που του έδινε χρήμα ή τα αισθήματα του που βγήκαν όταν με έχασε. Του έστειλα email και του είπα ότι δεν έχω θυμό για αυτόν. Δεν απάντησε, δεν έστειλε τίποτα, τόση δειλία. Μόνο να τα γράφει στο προφίλ του.

Πριν λίγους μήνες βρεθήκαμε σε ένα σεμινάριο του, μιλούσε στο κοινό και τα μάτια του ήταν συνέχεια καρφωμένα πάνω μου. Μου χαμογέλασε. Έκανε προσπάθεια μια φορά να επικοινωνήσει, μου τηλεφώνησε και έκανε φάρσα. Πάλι δείλιασε. Το μεγαλύτερο μου ερώτημα όμως είναι άλλο. Έχω κάποιες υποψίες ότι είναι bi, του αρέσουν και οι άντρες. Στο προφίλ του έχει πολλούς απ’ αυτούς γυμνούς, του γράφουν σχόλια. Ταξίδια στη Μύκονο, και ερωτευμένος με τη Μύκονο. Κοιτούσε και τον σερβιτόρο επίμονα, με ένα βλέμμα όπως αυτό που φλερτάρουν.

Αυτήν την έχει μάλλον για κάλυψη και για να του καλύπτει ανάγκες όποτε πεθυμήσει. Τώρα τι ζητά από μένα δεν ξέρω. Φοβάμαι να του δώσω ευκαιρία. Το μόνο που θα πετύχει είναι να μου ανοίξει πληγές, αν δεν αλλάξει. Δεν θέλω εφήμερες καταστάσεις, αλλά κάτι που θα πάει μακροπρόθεσμα. Αν ήθελα το ευκαιριακό, θα το έκανα με τόση πολιορκία που μου κάνει. Τον σκέφτομαι, αλλά φοβάμαι. Και αν είμαι αυτή που θα τον βάλει στον ίσιο δρόμο, γιατί δεν βρέθηκε αυτή που ζητά και παραστράτησε λόγω ηλικίας; Μακάρι να ήξερα ποια είναι η κόλαση που περνά, όπως έγραψε μια φορά. Θέλω να τον βοηθήσω. Είναι καλό παιδί, αλλά κάνει πράγματα που δείχνουν ανωριμότητα, και εγώ στην ηλικία που είμαι δεν θέλω έναν ανώριμο δίπλα μου. Τι μέλλον έχω μαζί του; Μάλλον περιπέτειες ψάχνει ο βλάκας.

Περιμένω σύντομα την απάντηση σου. Ευχαριστώ.

 



Το καλό σου είναι ότι αυτοαπαντάς! Αν και κάπου το ξωμακρίζεις το πράμα τζαι φκάλλεις τον τζαι bi, χωρίς πολλά-πολλά. Anyway. Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις ότι ωραιοποιείς κάποια πράγματα και απομυθοποιείς κάποια άλλα, ένα θα σου πω: Το πιο δυνατό και χειροπιαστό που θα πρέπει να κρατήσεις από όλη αυτή την φάση, ώστε να σε πείσει ότι δεν έχεις μέλλον μαζί του, είναι το γεγονός όταν εσύ η ίδια επιχείρησες να επικοινωνήσεις με email και δεν είχες ανταπόκριση. Εσύ, το ονομάζεις δειλία. -Actually, χρησιμοποιάς πολλά τούτη τη λέξη, όμως, μεν μου τον δικαιολογείς-. Αν όντως σε θέλει, είχε τις ευκαιρίες. Και να σου πω και κάτι… Θέλεις να έχεις μέλλον μετά από όλα όσα διερωτάσαι και συμπεραίνεις για αυτόν; Και περιπέτεια να αναζητά, εσύ την θέλεις; Ή θες μια σχέση ουσιαστική και με γερά θεμέλια! Κάτσε κάτω και συλλογίσου ποιες είναι οι προτεραιότητές σου. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια φασούα μαζί του, αν συνεχίσεις να τον γυροφέρνεις επίμονα. Το θέμα είναι πόσο εύκολα μετά… τον οδηγείς στο επόμενο στάδιο. Τον νιώθεις να θέλει να κάνει κάτι; Διαισθάνεσαι ότι όντως είναι ελεύθερος και έτοιμος για σχέση; Κάτσε κάτω και ξανασκέψου. Αν προτιμάς να ρισκάρεις και όπου σας βγάλει, καλώς. Αν αποφασίσεις να κάνεις πίσω και να βρεις έναν που να δείχνει καθαρές προθέσεις, ακόμα καλύτερα. Your call.

 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ