Στη Λεμεσό ιερείς κάνουν διάλεξη για το πώς να γίνεις καλύτερος γονιός

Τη διάλεξη διοργανώνει γυμνάσιο της πόλης

 


Article featured image
Article featured image

Εχθές ανεβάσαμε σχετική είδηση που αφορούσε ελληνικό πανεπιστήμιο και ημερίδα την οποία θα διοργανώσουν για να συζητήσουν τα οφέλη της προσευχής, στην αύξηση της παραγωγικότητας στην εργασία. Σήμερα βρήκαμε κάτι παρόμοιο που αφορά όμως την Κύπρο.

 

Ο Σύνδεσμος Γονέων του Λανιτείου Γυμνασίου Λεμεσού, διοργανώνει διάλεξη με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο με θέμα «Σκέψεις για να γίνω καλύτερος γονιός».  

Η εκδήλωση θα γίνει στο ερχόμενο Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο θέατρο που διαθέτει το σχολείο με είσοδο 5 ευρώ το άτομο, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση.  



Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στο Facebook, εκφράζοντας την απορία πώς μπορεί κάποιοι οι οποίοι είναι άτεκνοι, ανύμφευτοι και ζουν σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα απ’ αυτή που ζει μια οικογένεια με παιδιά σήμερα, να δώσουν συμβουλές για το πώς να γίνεις καλύτερος γονιός.

 



Τα σχόλια από κάτω είχαν παρόμοιο χρώμα, αφού οι πλείστοι δεν μπορούσαν να διανοηθούν πώς γίνεται εν έτη 2107 ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα να προσκαλεί έναν ηγέτη της εκκλησίας για να μιλήσει για θέματα που δεν γνωρίζει, ενώ παράλληλα να υπάρχει και κόστος για να παρακολουθήσεις τη συγκεκριμένη διάλεξη.

Και για όσους ενδιαφέρονται, 5 ευρώ το άτομο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ