«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, στο εξωτερικό μας αντιμετωπίζουν σαν λεπρούς»

Με αυτή την ιδιαίτερα καυστική και σκληρή δήλωση, ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης – γνωστός για τις κατά καιρούς «εμπρηστικές» του δηλώσεις- στην παρουσίαση της νέας πολιτικής κίνησης που ξεκινούν τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

 


Article featured image
Article featured image

Η παρουσίαση της νέας αυτής πολιτικής παράταξης της οποίας θα ηγούνται οι Γιάννης Ραγκούσης, Αννα Διαμαντοπούλου και Γιώργος Φλωρίδης, έγινε χθες Κυριακή 15 Ιανουαρίου στην αίθουσα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης «Αιμίλιος Ριάδης», με τον Δήμαρχο της πόλης να δίνει το παρόν του.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων, δήλωσε υπερήφανος που η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ονόμασε τους τρεις εμπνευστές ως «Καλό ΠΑΣΟΚ».

Σχολιάζοντας τη σημερινή κατάσταση της χώρας όπως έχει διαμορφωθεί ανέφερε, «Εγώ ντρέπομαι πια, σας το λέω εντίμως, ότι πηγαίνω ταξίδια στο εξωτερικό και ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Ντρέπομαι να με κοιτάνε σαν λεπρό. Ντρέπομαι γιατί έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν έχει εθνική συνείδηση, μια κυβέρνηση η οποία νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Και δεν είναι αυτή η κυβέρνηση μόνο. Δυστυχώς. Είναι και το κακό ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία και ας μην ξεχνάμε ότι και στη Ν.Δ. υπάρχουν ψήγματα καλά. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες κακοί. Όλη η ιστορία σήμερα εκεί που έχει φτάσει είναι ότι είμαστε όλοι με χάπια». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ