Αυτός κι αν είναι μαραθώνιος

Article featured image
Article featured image

Μόλις δύο ημέρες απομένουν για τη στιγμή που δεκάδες χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα αφήσει εποχή, παίρνοντας μέρος σε έναν παγκόσμιο μαραθώνιο που θα γίνει ταυτόχρονα σε 34 πόλεις, σε 32 διαφορετικές χώρες. Στις 4 Μαΐου αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων από 136 εθνικότητες θα συμμετάσχουν στον πρώτο παγκόσμιο αγώνα δρόμου Wings for Life. Το πρώτο βραβείο είναι ένα απίστευτο ταξίδι σε όλο τον κόσμο, διάρκειας ενός μηνός και θα δοθεί στους καλύτερους – άντρες και γυναίκες- δρομείς. 

Σκοπός αυτού το παγκόσμιου αγώνα δρόμου είναι να χρηματοδοτήσει ιατρικές έρευνες για τη θεραπεία των κακώσεων του νωτιαίου μυελού. Εκατοντάδες κορυφαίοι αθλητές από έναν ευρύτερο κύκλο αθλημάτων και από πολλές διαφορετικές χώρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, με σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια, αλλά και να πάρουν μέρος στον αγώνα. 

Το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αγώνα, ο οποίος είναι ο πρώτος στο είδος του που θα υλοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι ότι αντί οι δρομείς να τρέχουν προς μια σταθερή γραμμή τερματισμού, όπως γίνεται συνήθως, θα υπάρχει μια γραμμή τερματισμού η οποία θα «τρέχει» πίσω από τους διαγωνιζόμενους. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 13:00, ώρα Ελλάδος, και θα λήξει ώρες αργότερα, όταν τα Catcher Cars «πιάσουν» μέχρι και τον τελευταίο διαγωνιζόμενο και διαγωνιζόμενη.  

Το έπαθλο για τους νικητές θα είναι ένα αξέχαστο ταξίδι το οποίο περιλαμβάνει στάσεις στο Salzburg, την Κωνσταντινούπολη, το Cape Town, το Hong Kong, την Bangkok,  το Sydney, τα νησιά Fiji, το Los Angeles και το Rio de Janeiro. Τα κόκκινα χαλιά θα ξεδιπλωθούν περιμένοντας τους νικητές σε όλες από τις παραπάνω στάσεις, όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες – από αεροβατικές πτήσεις μέχρι και συναντήσεις με θρύλους του αθλητισμού και των επιχειρήσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες

www.wingsforlifeworldrun.com

 Facebook: https://www.facebook.com/WingsForLifeWorldRun

Twitter: @WFLWorldRun

#WorldRun


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ