Έρχεται ο πρώτος διαγωνισμός παρασκευής «σπιτικής» μπύρας στην Κύπρο

Μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι αγαπούν την καλή μπύρα.

 


Article featured image
Article featured image

Για πρώτη φορά, ένας ιδιαίτερος διαγωνισμός έρχεται στην Κύπρο για όσους αγαπούν να φτιάχνουν τη δική τους μπύρα, σε συνεργασία με το «The Beer Lab-Homebrewing Store», το Cyprus Homebrewers Association και το Hula Hops Brewing.

Μια προσπάθεια που θέλει να προωθήσει αυτό το πολύ ενδιαφέρον hobby, αλλά και να ανακαλύψει την καλύτερη συνταγή για την παρασκευή μπύρας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, έληγε τον περασμένο Νοέμβρη.

Θα υπάρχουν 2 επιτροπές, οι οποίες θα δώσουν ξεχωριστό βραβείο. Η πρώτη επιτροπή θα αποτελείται από ειδικούς της μπύρας, και η μπύρα με το υψηλότερο σκορ θα κερδίσει voucher αξίας 100 ευρώ, από το «The Beer Lab».

Η δεύτερη επιτροπή θα απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την μπύρα και θέλουν να δοκιμάσουν μια ποικιλία από σπιτικές μπύρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή (κόστος 5 ευρώ) και θα είστε σε θέση να δοκιμάσετε και να αξιολογήσετε τις μπύρες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Η επιτροπή θα δώσει το βραβείο «People's choice award».

Επίσης θα πραγματοποιηθούν και δύο κληρώσεις με τους τυχερούς να κερδίζουν μια εργαλειοθήκη με όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξεις τη δική σου μπύρα και ένα Hula Hops Cyprus Citrus IPA 6pack, με μια μπλούζα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ