Το open-air Music Festival επιστρέφει με την ελπίδα να χαρίσει αισιοδοξία!

Article featured image
Article featured image

Το Σπίτι της Συνεργασίας και ο ο Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας, ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του Open air Music Festival το οποίο αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου στις 17.00 στη Μεσαιωνική Τάφρο διπλά στο Ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας.

Το Σπίτι της Συνεργασίας, συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια λειτουργίας. Με την ευκαιρία αυτή, διοργανώνει το open-air Music Festival καλώντας όλους και όλες να γιορτάσουν μαζί του.

Το Σπίτι της Συνεργασίας, καρπός της σκληρής δουλειάς ενός δυναμικού κομματιού της κοινωνίας των πολιτών και ειδικότερα του διακοινοτικού μη κυβερνητικού Ομίλου Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας και θεμελιωμένο στην αφοσίωσή τους στην ιδέα της ειρηνικής συνύπαρξης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, αποδεικνύει εμπράκτως, ότι, πέρα και εναντία από τις κυρίαρχες φωνές, υπάρχει και ο άλλος δρόμος, αυτός της συνεργασίας.

Με σαφή προσανατολισμό το μετασχηματισμό της περιοχής που για δεκαετίες είναι γνωστή με το όνομα «Νεκρή Ζώνη», σε «Ζώνη Συνεργασίας», το Σπίτι της Συνεργασίας αναπτύσσει μια πολυδιάστατη δράση με άξονα ένα νέο διαπολιτισμικό δημόσιο χώρο. Είναι για τούτο που η διοργάνωση ενός διαπολιτισμικού μουσικού φεστιβάλ θεωρήθηκε ως η ιδανικότερη επιλογή για το εορτασμό της συμπλήρωσης τριών χρόνων λειτουργίας του Σπιτιού της Συνεργασίας.

Οι φίλοι λοιπόν, της εναλλακτικής μουσικής σκηνής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μουσική, ποτό, φαγητό αλλά και την ενοποιό δύναμη της μουσικής.

Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστούς και νέους αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που θα δώσουν παλμό σε μια γνώριμη και συνάμα διαφορετική νύκτα. Ανάμεσά τους τους Grup BARiA, Funkystraat, Drum Class of DMC Tamassos, Caravan Blue, The Amalgamation Project, Street Musicians και The Low Spark, οι οποίοι θα παίξουν σε ρυθμούς jazz, oriental, folklore, reggae και ethnic jazz.

Κυριακη 18 Μαΐου, Τάφρος (παρά το Ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας, εντός της ελεγχόμενης από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχής), Λευκωσία, 17.00-22.30, είσοδος ελεύθερη (στο χώρο του φεστιβάλ θα πωλείται ποτό και φαγητό). Πληρ. 22445740, Facebook: Home for Cooperation.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ