Όλοι οι Κύπριοι που «κέρδισαν» μέχρι στιγμής τα Battles

Μέχρι στιγμής πέρασαν επτά Κύπριοι στην επόμενη φάση του ελληνικού «The Voice».


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για τους Κρυστάλλω Πατσιά, Γιάννη Μαργαρή, Κυριακή Κοτζαμπάση, Κυριάκο Καμαρλίγκο, Γιώργο Σταματάρη, Ιωάννα Γιαννακού και Νίκο Τρίκκη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τρίκκης, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια τραγούδησε το «Μην μιλάς άλλο για αγάπη» του Διονύση Σαββόπουλου και αναμετρήθηκε με τον Νίκο Γαβριήλ. Στην επόμενη φάση πέρασε ο Νίκος Τρίκκης.

Ο Γιώργος Σταματάρης τραγούδησε μαζί με τον Γιάννη Φακίνο το «Καμιά φορά» της Μαρινέλλας. Αν και ήταν εξαιρετικοί και οι δύο, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να παραμείνει στο παιχνίδι ο Γιώργος Σταματάρης.

Η Ιωάννα Γιαννάκου είχε ως αντίπαλο τη Νεφέλη Τσιάβου, οι οποίες «πάλεψαν» με το τραγούδι «Mambo Italiano». Ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξε να συνεχίσει με την Ιωάννα.

Ο Χρήστος Θεοδώρου τραγούδησε μαζί με τον Σπύρο Καββαδά το «Δεν είμαι άλλος» του Χρήστου Θηβαίου. Η επιλογή που έπρεπε να κάνει ο Πάνος Μουζουράκης ήταν δύσκολη, ωστόσο επέλεξε να παραμείνει στο παιχνίδι ο Χρήστος Θεοδώρου.

Ερμηνεύοντας ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του Michael Jackson, η Μιχαέλα Θεοδώρου και η Κωνσταντίνα Τσιριμόνα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό. Στην επόμενη φάση πέρασε η Κύπρια Μιχαέλα Θεοδώρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ