Θα σε ενδιέφερε να πας φέτος στη Tomorrowland;

Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μέσω facebook με την Αγγέλα Σταυρινού, την Κύπρια που για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος θα βρεθεί στη «Γη του αύριο», στο Βέλγιο.

 


Article featured image
Article featured image

«Είμαι κάτι σαν team leader, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι. Αναλαμβάνω να κλείσω τα εισιτήρια εισόδου και τα αεροπορικά. Ενώ προηγουμένως έχω αναλάβει τη διαδικασία του ‘κουρτίσματος’ για να πάμε» δηλώνει χαρακτηριστικά η Αγγέλα στη City, εξ ου και νομιμοποιούμαστε να την χαρακτηρίσουμε ως key person σε ότι αφορά στους Κύπριους fan της Tomorrowland -ή τουλάχιστον μιας μερίδας αυτών.

«Η Tomorrowland αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο, με πέραν του μισού εκατομμυρίου επισκέπτες να καταφθάνουν κάθε χρόνο το event». Κάπως έτσι μας περιέγραφε πέρσι το event όταν τη ρωτήσαμε σχετικά. «Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει ως μια μικρογραφία του πλανήτη… Ένα aesthetically pleasing υπερθέαμα, με καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας να βρίσκονται στην ίδια σκηνή και με μοναδικά performances. Ένα ζωηρόχρωμο σύννεφο, στο οποίο κατοικείς ανενόχλητος για πέντε ημέρες, με όλες σου τις αισθήσεις να βρίσκονται σε υπερδιέγερση».

Αν κι εσύ λοιπόν θέλεις φέτος να πας τέλος Ιουλίου στη Tomorrowland, λόγω του ότι η αγορά εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου αλλά και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, καλό είναι να επικοινωνήσεις άμεσα με την Αγγέλα για να σε κατατοπίσει σχετικά και να σε εντάξει στο παρεάκι.

Και οργανωμένος θα πας, ως ambassador και θα τα βρεις όλα έτοιμα, με μια φουλ οργανωμένη αποστολή.

Ρίξε μια ματιά στο φετινό line up, ακολούθως δες πιο κάτω το official aftermovie της διοργάνωσης του 2016 και αν τελικά ψηθείς, πράξε αναλόγως!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ