Σεξομολογήσεις #313: «Δεν νιώθω τίποτε για τον πρώην μου»

Article featured image
Article featured image

Γεια σου Tipster μου,

Εσκέφτουμουν πολλά πριν σου γράψω, αλλά επειδή είμαι σε μια περίεργη φάση τωρά, είπα να σου πω κι εγώ αυτά που με προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Λοιπόν, εγώ είμαι φοιτήτρια -πρώτον έτος στο εξωτερικό- και είμαι πρόσφατα χωρισμένη. Αλλά το περίεργο είναι πως δεν νιώθω τίποτε για τον πρώην μου (ήμασταν σε σχέση 2 χρόνια και είχαμε ολοκληρώσει τη σχέση μας). Λίγες μέρες πριν χωρίσουμε με το παιδί που ήμουν, είδα ένα άλλο παιδί που μου αρέσκει και εμιλούσαμε πριν 2-3 χρόνια! Άλλαξε πολλά, ομόρφυνε, έγινε αντρούι που λαλούμε. Τζαι εν κανεί... τραγουδά τζιόλας και πελλανίσκω πάνω του. Εν ξέρω τι να κάμω για να τον προσεγγίσω. Παρεμπιπτόντως ο πρώην μου νομίζει ότι μιλώ μαζί του για ένα περίεργο λόγο, ενώ εγώ εν λέω ούτε «γεια» με το παιδί. Και εγώ επρόσεξα ότι εσταμάτησε να μου κάμνει like στο fb, instagram κλπ. Έτσι κ εγώ, με τρόπο ερώτησα, ένα κοινό μας φίλο και είπεν του ο ίδιος -απ’ ότι μου είπε- πως εν θα μου κάμνει για να μεν νομίζει ο πρώην μου ότι παίζει κάτι. Είμαι «απελπισμένη», αρέσκει μου πάρα πολλά κ θέλω να γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλά σάμπου χλωμό το βλέπω. Υποψιάζουμαι πως κάποια του αρέσκει αλλά εν ξέρω 100%  Helppppp meee!

Η πρωτοετής φοιτήτρια x

 

Ώστε εγυάλισέ σου ο τραγουδιάρης! Οk. Λοιπόν… Ας πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα.

• Ο χωρισμός σου είναι final από τη σχέση των 2 χρόνων.

• Είσαι ελεύθερη και γυρεύεις νέο excitement.

• Είδες ένα πρώην φλερτ τζαι ανάψαν τα αίματα (τα δικά σου).

• Ακόμα φοάσαι τι μπορεί να νομίζει ο πρώην. Άρα, εν τον ξεπέρασες;

• Θέλεις απελπισμένα να το κουντήσεις με τον καλοφωνάρη. Εν για «κίστημα» του πρώην που το κάμνεις;

• Ο ομορφονιός, μπορεί να σου γυάλισε, αλλά, εκείνος δεν φαίνεται να το κουντά υπέρ σου. Ήβρε τζαι δικαιολογία, μάλιστα, (μάνι-μάνι) ότι δεν σου κάμνει like, για να μεν νομίζει ο πρώην σου ότι γίνεται κάτι μεταξύ σας. Μα εν φίλοι;

• Σαν να παίζεις σε δύο ταμπλό… Αλλά, να ξέρεις, ότι έτσι, εσύ θα χάσεις (και τους δύο).

• Μη φέρνεις αντιμέτωπα δύο κοκόρια. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα.

Και, bonus, αν ήδη διαισθάνεσαι ότι κάτι μπορεί να παίζει με άλλη, κόψε κούρβα όσο εν τζαιρός. Παρά να το δεις και να πληγώνεσαι, καλύτερα φύγε από την πορεία αυτή... κι ας μείνεις με την απορία!

 

Αυτά, προς προβληματισμό σου, κι αν θες ή χρειάζεσαι κάτι περισσότερο... εδώ είμαι.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ