Τα Ζώδια του '17

Το Μαντείο της CITY με τις προβλέψεις για ολόκληρο το 2017 είναι εδώ!


Article featured image
Article featured image

Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων στο Μαντείο για να φτιαχτούν τα Ζώδια του '17 και φτάσαμε σχεδόν στον Φεβρουάριο. Παρόλα αυτά, ο Δελφός ήθελε να είναι 100% σίγουρος ότι οι προβλέψεις του για το 2017 θα είναι εντελώς ορθές και updated, εξ ου και μας καθυστέρησε λιγάκι. Ας είναι. Ελπίζουμε, πάντως, αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω να σε ικανοποιήσει τα μάλα, έστω κι αν ήρθε τσας αργοπορημένα. Εξάλλου, το καλό το πράγμα αργεί να έρθει, δε λέμε;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκια μου, μια μανία για αλλαγές σας πήρε και σας σήκωσε αυτό το διάστημα ε; Μην αγχώνεστε. Και την φαντασία την έχετε και το «θέλω» είναι εκεί, θα τα βάλετε όλα σε τάξη. Με τα ερωτικούλια σας έχετε ένα θεματάκι αλλά να δείτε που θα την βρείτε την άκρη και θα αρχίσετε και πάλι να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι σινγκλ μην μου ανησυχείτε καθόλου, η κοινωνική σας ζωή όσο πάει και καλυτερεύει οπότε μέχρι τον Μάρτιο που οι πλανήτες θα βρουν την θέση τους ένα νέο πρόσωπο διαφαίνεται στον ορίζοντα. Απλά να ξέρετε πως γενικότερα για τα κριάρια απ’ τον Ιούνιο και μετά αρχίζουν τα ωραία. Σταθερότητα υπάρχει στα επαγγελματικά αλλά αν δεν βάλετε κι εσείς το χεράκι σας να επικοινωνήσετε με τους ανώτερούς σας δεν βλέπω σημαντικές αλλαγές. Μάρτιο και μετά θα πρέπει να διαπραγματευτείτε κάτι σπουδαίο και μεγάλο, μην τα κάνετε μαντάρα, βάλτε τα δυνατά σας και το κυριότερο, κινηθείτε γρήγορα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ωπ! Επιτέλους! Αποφασίσατε να λάβετε υπόψη και τα συναισθήματα του συντρόφου σας αυτή τη χρονιά. Μπράβο, ταυράκια. Να δείτε που θα σας βγει σε καλό και θα επιβραβευτείτε ερωτικά για την κίνησή σας αυτή. Τα ωραία έρχονται μαζεμένα μες το καλοκαίρι, κάντε υπομονή. Στα οικονομικά και την καριέρα, η περασμένη χρονιά σας έκατσε πολύ καλά, οπότε συνεχίστε τις καλές σας προσπάθειες. Η φαντασία που διαθέτετε θα σας βάλει σε τροχιά ανάπτυξης για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2017 είναι η καλύτερη ευκαιρία που μπορεί να σου δοθεί για να ενισχύσεις και να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου διδυμάκι μου. Το μόνο που πρέπει να έχεις έγνοια είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να προσπαθείς να επιχειρηματολογείς περισσότερο για να μην σου πιάνουν το πόδι. Ο διάλογος είναι απαραίτητος, το ίδιο και η κατανόηση της φοβίας σου για όλα αυτά που σε βασανίζουν. Αρχές Σεπτεμβρίου, τα ερωτικά στρώνουν και όλα θα πάνε καλύτερα. Μην σκορπίζεσαι από δω κι απ’ εκεί, βάλε στόχους και αφουγκράσου τις ευκαιρίες. Το μόνο που σε συμβουλεύω είναι να αρχίσεις εκείνη την αποταμίευση που έλεγες γιατί το χρήμα θα σου χρειαστεί απ’ το καλοκαίρι και μετά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν τα καρκινάκια κάνουν σχέδια για γάμο, καλά κάνουν. Ερωτικά αυτή είναι η χρονιά σας και αυτή είναι και η κατάλληλη χρονιά να αρχίσετε να το σκέφτεστε για παιδί. Οι σινγκλ θα συγκατοικήσουν φέτος και γενικότερα ο θεός έρωτας πλανιέται στον αέρα για τους καρκίνους. Το θεματάκι όμως που έχετε με την ευτυχία και την επιτυχία –και που περιμένετε όλοι να χαίρονται για σας- να το ξεπεράσετε. Δεν πάει έτσι η ζωή. Φεβρουάριος είναι ο μήνας που πρέπει να εξετάσετε όλες τις προτεραιότητες και τους στόχους σας και Απρίλιος είναι ο μήνας που καλό θα ήταν να τολμήσετε εκείνη την αλλαγή που λέγετε στην δουλειά σας. Από χρήμα καλά θα σας πάει η χρονιά και θα απολαύσετε διάφορα που σας στέρησε ο περασμένος χρόνος. Βγείτε όμως λίγο μωρέ κι εσείς απ’ την ρουτίνα που κλειστήκατε, είναι ωραία η ζωή.

 

 

ΛΕΩΝ

Λιονταράκια μου, έτος επικοινωνίας, διαλόγου και συνευρέσεων αναμένεται να είναι για σας το 2017. Αυτή η ανάγκη σας . Η ανάγκη σας να μιλήσετε και να τα πείτε θα βρει ανταπόκριση σε φιλικά πρόσωπα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Πολλά υποσχόμενη η θερινή σεζόν για σας στα ερωτικά και ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να πάρετε όλες τις σωστές αποφάσεις και να δείτε καθαρά τις ανάγκες σας. Η ενέργειά σας βρίσκεται στο ζενίθ και οι επαγγελματικές σας προσπάθειες να δείτε που θα ανταμειφθούν. Πρωτότυπες σκέψεις και δημιουργικές να κάνετε αυτό το διάστημα και να δείτε που σύντομα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τις υλοποιήσετε. Είστε λίγο σπάταλο ζώδιο οπότε καλό είναι να έχετε στο μυαλό πως αν δεν κρατηθείτε λίγο αυτό το διάστημα τα πράγματα θα σας έρθουν βουνό μέσα στον Σεπτέμβριο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα καλά, όλα σταθερά. Μόνο έτσι λειτουργείς εξάλλου εσύ φίλε Παρθένε. Πολλές πρωτοβουλίες σε βλέπω να παίρνεις αυτό το διάστημα γιατί έχεις βάλει -επιτέλους- τις ντροπές στην άκρη κι αποφάσισες να αλατοπιπερώσεις την καθημερινότητά σου. Η ζωή σου αποκτά φέτος μία γοητευτική χροιά και εμπνέεις γνωριμίες και επαγγελματικά ανοίγματα. Μετά την άνοιξη μία καινούρια πρόταση για δουλειά θα σε βάλει σε προβληματισμούς αλλά απόφαση θα σου ζητηθεί να πάρεις το Φθινόπωρο. Αν πάλι ψάχνεσαι για δουλειά, χρησιμοποίησε την πειθώ και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες γιατί βλέπω φως στην άκρη του τούνελ.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Πολύ συναισθηματικός μας έγινες την περασμένη χρονιά Ζυγέ και θα συνεχίσεις να κινείσαι έτσι και την φετινή χρονιά. Αυτό που πραγματικά επιδιώκεις είναι να κτίσεις γερές βάσεις στην σχέση σου γιατί πάντοτε την ασφάλεια την επιζητούσες. Μπορείς να το κάνεις αν βάλεις τα πράγματα στις σωστές βάσεις. Τα μελλοντικά σου σχέδια άστα λίγο στην άκρη και ασχολήσου με τα ερωτικά σου βρε αφού πάντα εκεί είναι το πρόβλημα. Τα πιθανά προβλήματα στην καριέρα σου τα βλέπεις και μάλιστα γύρω στον Ιούνιο θα κάτσεις να τα ζυγίσεις κιόλας. Αν κινηθείς δημιουργικά -και λίγο διπλωματικά- θα καταφέρεις να βγεις από το λούκι που μπήκες. Νοέμβριο και μετά θα σου ανταποδώσει ένα κοντινό σου πρόσωπο μια χάρη σε μία περίοδο που θα το χρειάζεσαι όσο ποτέ. Τις οικονομίες σου μην τις χαλάς, έρχονται δύσκολες μέρες γι’ αυτό απέφυγε τα πολλά και περιττά έξοδα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους! Η σχέση σου παίρνει μια θετική στροφή αυτήν τη χρονιά και έχεις βάλει μπρος στην διεκδίκηση των αναγκών και των επιθυμιών σου. Θα το πετύχεις φέτος φίλε Σκορπιέ, πιστεύω σε σένα. Φτάνει να δείξεις λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη και να δεις πως όλα θα κινηθούν πιο αρμονικά. Ο μαγνητισμός που εκπέμπεις θα μαγνητίσει και το άτομο του ενδιαφέροντός σου αν είσαι σινγκλ πράμα που θα σου ανεβάσει πολύ την ψυχολογία. Έχεις κάνει μεγάλα σχέδια για το καλοκαίρι και μέχρι τότε πρέπει να αποταμιεύσεις ένα καλό κομπόδεμα για να τα υλοποιήσεις. Παλαιότερες επαγγελματικές σου προσπάθειες θα αποδώσουν μέσα στον Μάιο και θα σου δοθεί μ’ αυτόν τον τρόπο η ευκαιρία να αποδείξεις τι είσαι και τι αξίζεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η χρονιά δεν θα είναι τέλεια, όπως την αναμένεις να είναι αλλά θα είναι πάρα πολύ καλή και οφείλεις να την αναγνωρίσεις ως καλή. Φτάνει με την μουρμούρα και την απαισιοδοξία της περασμένης χρονιάς. Δες την ερωτική σου σχέση πιο ρεαλιστικά και σταμάτα να θες επιβεβαίωση σε ότι κάνεις. Οι περιπέτειες οι όμορφες θα σου χτυπήσουν την πόρτα γύρω στα τέλη του χρόνου, το ίδιο και οι επαγγελματικές επιτυχίες. Την αλλαγή την θέλεις και θα σου έρθει. Μην σου πω μαζί της θα έρθει και μια προαγωγούλα. Αν αυτό συμβεί, μείνε προσγειωμένος και ήρεμος.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρεμη η φετινή χρονιά για σένα, χωρίς περιττά άγχη και ερωτηματικά. Χαλαρά θα έλεγα. Τα βάζεις όλα σε τάξη, σέβεσαι τους γύρω σου, ενισχύεις τι σχέσεις σου και έχεις τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Ε, τι θες άλλο; Αν είσαι σινγκλ βγες από το κουκούλι, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία και να μπεις σε νέα, και συναρπαστικά, μονοπάτια. Τα οικονομικά σου πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο και στα επαγγελματικά νέοι δρόμοι ανοίγουν για σένα. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να παίρνεις σοβαρές αποφάσεις κι όχι να απαντάς στην στιγμή σε ότι σε ρωτήσουν ή σου προτείνουν. Θετικό το 2017 για σένα, μπράβο Αιγόκερε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά όνειρα και άλλη τόση ονειροπόληση για σένα πέρυσι αλλά φέτος ξέχνα τα αυτά. Ζήσε καλέ κι εσύ την στιγμή και μια ζωή την έχουμε. Σταμάτα να εξιδανικεύεις καταστάσεις. Το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε θέλει πιο χαλαρό, παίξε παιγνίδι μ’ αυτό. Αν επικεντρωθείς στην ουσία αυτή την χρονιά, το 2018 θα μπει με πυροτεχνήματα για σένα. Στα επαγγελματικά σου η πολυπόθητη αλλαγή δεν θα έρθει όπως την θες αλλά κάπως διαφοροποιημένη. Σκάσε και κολύμπα που λένε, μην το ψάχνεις. Δημιουργικός και αναποφάσιστος δεν πρέπει να είσαι, κράτα μόνο το πρώτο. Κάνε καλή διαχείριση των χρημάτων σου μέσα στον Ιούλιο γιατί αν δεν το κάνεις, δεν σε βλέπω να περνάς καλά το υπόλοιπο της χρονιάς.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η σχέση σου προχωρά όπως πρέπει μόνο που εσένα σε σκοτώνει η καθημερινότητα και πολλές φορές βγάζεις νεύρο όταν δεν πρέπει. Αυτό το καθημερινό άγχος πότε λες να το διώξεις να τελειώνουμε; Νέες γνωριμίες που πλανούνται στον αέρα μπορούν να σε βοηθήσουν, να το ξέρεις, εκμεταλλεύσου τις. Σύντομα θα ακούσεις για κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στον χώρο εργασίας σου αλλά πιθανότερο είναι να μην σε αφορούν. Σε περίπτωση που θα σε πάρει κι εσένα το ποτάμι, πάρε ανάσα κι έχει κι άλλου πορτοκαλιές. Νέες πόρτες ανοίγουν φτάνει να μην ασχολείσαι με κάθε μικρό και καθημερινό σου στέκεται φαινομενικά εμπόδιο στην ζωή σου. Απρόβλεπτα έξοδα στα οικονομικά θα ξεπεραστούν με την βοήθεια ενός συγγενή και μέχρι το τέλος του χρόνου οι λογαριασμοί θα μπουν και πάλι στη σειρά. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ