Η κυρία Κυριακού είναι υπόδειγμα φιλάθλου

Την τελευταία δεκαετία, στις κερκίδες στο Δασάκι Άχνας, ανάμεσα στους οπαδούς του Ενθικού, είναι και μια εμβληματική φιγούρα που δεν περνά απαρατήρητη.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Γιώργος Μιχαήλ



Μια αγνή φίλαθλος, η κυρία Κυριακού, η οποία δεν χάνει ούτε και ένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας της στο χωριό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, όπως η ίδια δήλωσε σε μια παλαιότερη συνέντευξή της στον Ρεπόρτερ, παρακολουθεί ανελλιπώς και τους εκτός έδρας αγώνες από την τηλεόραση.

Στη συνέντευξή της δήλωσε ακόμα ότι παρακολουθεί ανελλιπώς τον Εθνικό Άχνας από τη μέρα που ο γιός του αδερφού της την πήρε πρώτη φορά στο γήπεδο, μια δεκαετία πριν, ενώ μέχρι πρόσφατα έβλεπε κιόλας τον Μάριο Ηλία, γιό του ξαδέρφου της Κόκου Ηλία (παλιού ποδοσφαιριστή της Σαλαμίνας), ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Εθνικό, ενώ φέτος πήρε μεταγραφή στην ΑΕΛ...

Μάλιστα, μάθαμε από ανθρώπους της ομάδας πως η κυρία Κυριακού ενίοτε πηγαίνει στις προπονήσεις και βάζει ευχές στους ποδοσφαιριστές.

Όπως και να ‘χει, εικόνες όπως αυτή της κυρίας Κυριακού Παύλου στις κερκίδες των γηπέδων, σίγουρα μας υπενθυμίζουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα άθλημα, όπως επίσης και ένας τρόπος να ψυχαγωγηθούμε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ