Ζευγάρι Κυπρίων κέρδισε πάνω από 500 διαγωνισμούς [και συνεχίζει]

Κάποιοι το ονομάζουν τύχη, κάποιοι άλλοι σύμπτωση και κάποιοι επιμονή. 

 


Article featured image
Article featured image

Όποια και να είναι η αιτία πάντως ο Μάρκος Πολυδώρου και η γυναίκα του Βαλάντω, έχουν καταφέρει να κερδίζουν σχεδόν σε κάθε διαδικτυακό διαγωνισμό που λαμβάνουν μέρος, με την αξία των δώρων που έχουν πάρει έως σήμερα να ξεπερνά τις 5000 ευρώ.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς το 2014, «Αρχικά επιλέγαμε να συμμετέχουμε σε όσους διαγωνισμούς εξυπηρετούσαν τις ανάγκες μας. Στην πορεία όμως μπαίναν στο παιχνίδι κι άλλες εταιρείες με νέα προϊόντα, και όσο περνούσε ο καιρός συμμετείχαμε σε περισσότερους, άσχετα από το δώρο», αναφέρει ο Μάρκος στη CITY FREE PRESS.

Παρόλο που δεν θυμάται σε πόσους συνολικά διαγωνισμούς έχουν συμμετάσχει (και είναι πάρα πολλοί), εντούτοις με ένα πρόχειρο υπολογισμό του, έχει σημειώσει γύρω στις 500 νίκες, με δώρα που περιλαμβάνουν από κρουαζιέρα (αξίας 1700 ευρώ), μέχρι έναν πήλινο κουμπαρά, ενώ το συνολικό κόστος των δώρων ξεπερνά τις 5000 χιλιάδες ευρώ.

 



Χρησιμοποιείτε όλα τα δώρα που κερδίζετε ή τα εκμεταλλεύεστε και με άλλους τρόπους; 

Τα πλείστα τα χρησιμοποιούμε εμείς, όσα όμως δεν τα χρειαζόμαστε τα δωρίζουμε σε φίλους και γνωστούς που θα τα αξιοποιήσουν.



Έτυχε να κερδίσετε πολλαπλές φορές δώρα από την ίδια εταιρεία;

Έτυχε να κερδίσουμε παράλληλα το ίδιο δώρο με τη γυναίκα μου. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έβγαζε τρεις νικητές και εμείς ήμασταν οι δύο εξ αυτών. Επίσης συνέβη να κερδίσουμε επανειλημμένα δώρα από την ίδια εταιρεία, χωρίς βέβαια να το περιμένω. Μάλιστα έχω περίπτωση που από μια εταιρεία κέρδισα το ίδιο δώρο, πέραν των 10 φορών.





Νιώθετε ότι έχετε εθιστεί σε αυτή τη διαδικασία;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Αν αύριο για παράδειγμα σταματήσουν, πολύ απλά δεν θα λαμβάνουμε πλέον.

 

Είναι καθαρή τύχη ή κάτι άλλο;

Ποτέ μου δεν πίστεψα σε γούρια ή τύχες, θα το χαρακτήριζα καλύτερα ως συμπτωματικό γεγονός. Αν όμως έπρεπε να βρω ένα γούρι, θα έλεγα ότι αυτό είναι η κόρη μου, η οποία γεννήθηκε την περίοδο που ξεκινήσαμε τους διαγωνισμούς.

Ο Μάρκος μάλιστα αναφέρει πώς και παλαιότερα συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς, αλλά σχεδόν ποτέ δεν κέρδιζε κάτι. Αυτό άλλαξε όπως υποστηρίζει όταν γεννήθηκε η κόρη του.



Αν κάποτε αυτό σταματήσει;

Αν αναφέρεσαι στη θεά τύχη, θεωρώ ότι κάποιος ή έχει ή δεν έχει. Αν πάλι ρωτάς για τις νίκες στους διαγωνισμούς, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά σίγουρα για όσο συνεχίσει, θα  συνεχίζουμε κι εμείς. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ