Μάθε που ΔΕΝ πρέπει να παρκάρεις στο φετινό καρναβάλι της Λεμεσού

Οι ερχόμενες ημέρες και κυρίως από την Τσικνοπέμπτη (16 Φεβρουαρίου) και έπειτα, στη Λεμεσό θα γίνεται το αδιαχώρητο.

 


Article featured image
Article featured image

Τόσο οι ντόπιοι, όσο και αυτοί που θα επισκεφτούν την πόλη το 10ήμερο των εκδηλώσεων, γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν είναι η εύρεση χώρων για στάθμευση.

Ο Δήμος Λεμεσού, ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook αναλυτικά, όλους τους χώρους και σημεία στην πόλη, στα οποία ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις να παρκάρεις αν δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς και να μετανιώσεις 1000 φορές που βγήκες από το σπίτι.

 

Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου:

Λόγω της εισόδου του Βασιλιά Καρνάβαλου, να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στις οδούς Ανεξαρτησίας , Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου και Α. Δρουσιώτη.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εκτός της πιο πάνω διαδρομής.

 

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 2017

Λόγω της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης, να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης, του Παλιού Λιμανιού και της οδού Σπύρου Αραούζου.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.

 

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, 2017

Από τις 06:00 μέχρι τις 22:00, να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη τόσο για την ταξινόμηση, όσον και για την διακίνηση των αρμάτων που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.

 

*Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και των Τροχονόμων και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ