Σε γυμναστήριο στη Λευκωσία προσέχουν (δωρεάν) το παιδί σου ενώ γυμνάζεσαι

Υπάρχουν σίγουρα πολλές μαμάδες (στην Κύπρο) που θέλουν να γυμναστούν, πλην όμως δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους καθώς θα βρίσκονται στο γυμναστήριο.

 


Article featured image
Article featured image

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν γυμναστήρια που προσέχουν τα παιδιά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Ένα από αυτά είναι και το γυμναστήριο «Spazio Health & Leisure Club» το οποίο βρίσκεται στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μακαρίου στους Αγίους Τριμιθιάς.

Το γυμναστήριο παρέχει δωρεάν υπηρεσία απασχόλησης των παιδιών, όσων γυμνάζονται εκεί και δεν έχουν που να αφήσουν τα βλαστάρια τους.

Συγκεκριμένα, καθημερινά, εκτός Δευτέρα, από τις 17.30 μέχρι τις 19.30, υπάρχει νηπιαγωγός στο γυμναστήριο, η οποία αναλαμβάνει να ψυχαγωγεί τα παιδιά με παιχνίδια και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Στο «Spazio Health & Leisure Club» θα βρείτε γυμναστήριο, αίθουσα ομαδικής εκγύμνασης, αίθουσα απασχόλησης με τμήματα ειδικά διαμορφωμένα για παιδιά, καφετέρια και γήπεδα Futsal.

Σύντομα θα υπάρχει και εξωτερική πισίνα.

Το γυμναστήριο λειτουργεί καθημερινά από τις 6.30, μέχρι τις 22.00. Τα Σάββατα από τις 9.00, μέχρι τις 18.00 και τις Κυριακές από τις 15.00, μέχρι τις 19.00.

Για περισσότερες πληροφορίες: 70 002016



* Τη συγκεριμένη υπηρεσία ενδεχομένως να την προσφέρουν και άλλα γυμναστήρια, οπότε ελεύθερα στείλτε μας στο inbox της σελίδας της CITY στο Facebook την πληροφόρηση για να τα μαζέψουμε σε ένα ειδικό αφιέρωμα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ