Μια γλυκόξινη παράσταση επιστρέφει στην Κύπρο από την Γερμανία

Μια ιδιαίτερη και DIY, όπως την χαρακτηρίζει ο δημιουργός, παράσταση, έρχεται το Μάρτιο στην Κύπρο με πτήση από τη Γερμανία.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ηθοποιός Λευτέρης Σαλωμίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Γερμανία, επιστρέφει στην πατρίδα του έτοιμος παρουσιάσει ξανά μετά από μια δεκαετία, ένα ανανεωμένο Sweet ‘n Sour όπως μόνο εκείνος ξέρει να το «μαγειρεύει».  Παρέα επί σκηνής θα του κάνουν οι «Ζωντανοί Μουσικοί».

Το Sweet n Sour θα είναι μια DIY παράσταση, η οποία θα βασίζεται κατά πολύ στον αυτοσχεδιασμό την δράση-αντίδραση και αλληλεπίδραση του κοινού.

Θέμα της η καθημερινότητα η τέχνη, τα ΜΜΕ, social media, και προσωπικές εμπειρίες του «μαλάκα» Λευτέρη στο εξωτερικό και όχι μόνο αυτά, αφού τα θέματα και η διάρκεια της παράστασης εξαρτώνται κατά πολύ από το κοινό την διάθεση και την αντίδραση του.

 



Στην παράσταση θα ακουστούν κάποια γνωστά τραγούδια, αλλά και καινούργια τραγούδια που δημιουργήθηκαν από τον Λευτέρη Σαλωμίδη και τον Λουκά Ερωτοκρίτου ειδικά για τις ανάγκες των παλαιότερων παραστάσεων Sweet ‘n Sour

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στη Μουσική Σκηνή Εναλλάξ στις 1,2, 6 και  7 Μαρτίου. Η είσοδος είναι €8 ενώ το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 22430121. Ώρα έναρξης των παραστάσεων, 21:00.

 



 

Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθούν οι (περισσότεροι) θεατές της πρώτης παράστασης για να συναντηθούν και πάλι, 10 χρόνια μετά, στον ίδιο χώρο στην πρεμιέρα της παράστασης.

 



 

Τον σκηνικό χώρο θα επιμεληθεί ο γνωστός εικαστικός Πανίκος Τεμπριώτης και την Χορογραφία και κίνηση η Dany Celner ενώ το σχεδιασμό της αφίσας έχει αναλάβει η Κατερίνα Προκοπίου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ